ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

10 πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις με το google

Tο Google Search είναι ένα από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα πράγματα που έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε 'πώς ζούσαμε πριν το google', και αυτό είναι η απόδειξη ότι μας έχει λύσει τα χέρια και έχει κάνει την καθημερινότητά μας φοβερά πιο εύκολη.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που, μάλλον, δεν γνώριζες ότι μπορείς να κάνεις με την μηχανή αναζήτησης. Εκτός από τις πληροφορίες που μπορείς να βρεις μετά την κατάλληλη αναζήτηση, μπορείς να τσεκάρεις τον καιρό, το σκορ ενός αγώνα και να κάνεις γρήγορα μετατροπές.

#1 Μπορείς να βάλεις χρονόμετρο

Γράψε απλά 'Set timer for', όρισε τα λεπτά και ένα χρονόμετρο θα εμφανιστεί μπροστά σου.


#2 Μπορείς να ψάξεις καφέ

Όχι μόνο καφέ, γενικά μαγαζιά που βρίσκονται γύρω από την περιοχή που είσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις το μαγαζί που ψάχνεις και θα εμφανιστεί ένας χάρτης με ό,τι υπάρχει τριγύρω σου.

#3 Μπορείς να δεις το σκορ ενός αγώνα

Ο πιο σύντομος τρόπος να δεις το σκορ ενός αγώνα είναι να γράψεις τις ομάδες στη μηχανή αναζήτησης. Θα σου εμφανιστεί το τελικό σκορ αλλά και τα πιο διαβασμένα θέματα που έχουν γραφτεί για τον αγώνα.
#4 Μπορείς να δεις τι θερμοκρασία έχει έξω

Ετοιμάζεσαι να πας στο γραφείο και θέλεις να μάθεις πώς θα είναι ο καιρός μες στη μέρα; Γράφεις απλά ''θερμοκρασία'' στην αναζήτηση και εμφανίζεται αναλυτικό γράφημα.
#5 Μπορείς να φέρεις τα πάνω-κάτω

Μια τελείως περιττή αλλά τέλεια χρήση του google για τα απογεύματα που βαριέσαι στη δουλειά. Μόλις γράψεις στην αναζήτηση τη φράση ''Roll the Barrel'' θα αναποδογυρίσει η σελίδα, δεν κερδίζεις τίποτα από αυτό αλλά είναι fun.

#6 Μπορείς να τσεκάρεις πληροφορίες για άλμπουμ

Θέλεις να μάθεις πότε κυκλοφόρησε το άλμπουμ ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης; Τότε γράψε στην αναζήτηση το όνομά του και οι πληροφορίες του άλμπουμ θα είναι αμέσως στη διάθεσή σου.

#7 Μπορείς να υπολογίσεις το tip

Μπορεί στην Ελλάδα να μην συνηθίζουμε να δίνουμε tips στα μαγαζιά που πηγαίνουμε, αλλά αν βρεθείς στο εξωτερικό αυτό το κόλπο θα σε βοηθήσει πολύ. Γράψε ''tip calcutator'' στην αναζήτηση και είσαι έτοιμη.#8 Μπορείς να μεταφράσεις απευθείας φράσεις

Αν βαριέσαι να μπαίνεις στον μεταφραστή της google, τότε γράψε απλά τη φράση που θέλεις να μεταφράσεις σε άλλη γλώσσα.
#9 Μπορείς να μετατρέψεις μονάδες

Ακολουθείς μια συνταγή από αμερικάνικο site και όλα τα συστατικά είναι σε .oz; Κανένα πρόβλημα. Κάνε τη μετατροπή εύκολα στο google search.

#10 Μπορείς να βρεις διάφορους τύπους εικόνων

Η αναζήτηση εικόνων έχει πια αρκετά εργαλεία και μπορείς να εντοπίσεις φωτογραφίες από συγκεκριμένη περίοδο σε ό,τι χρώμα/ μέγεθος/ είδος θέλεις.


ladylike.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]