Συνεργασία της Grecotel με την DQS Hellas

Την επίτευξη συνολικής συμφωνίας για τον έλεγχο και την επιθεώρηση κατάταξης των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων της Grecotel, ανακοινώνει η DQS Hellas. Ήδη η DQS έχει περαιώσει τον έλεγχο σε 4 ξενοδοχεία του μεγαλύτερου ξενοδοχειακού ομίλου της χώρας, προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό κατάταξης των ξενοδοχείων της Grecotel. Το προσεχές διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση και άλλων επιθεωρήσεων μονάδων του ίδιου Ομίλου. Υπογραμμίζεται, ότι η DQS Hellas έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στον έλεγχο και την επιθεώρηση σε πάνω από 160 ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα στη χώρα μας.

Η DQS Hellas είναι μέλος της γερμανικής DQS Holding GmbH, του επίσημου φορέα πιστοποίησης της Γερμανίας, ο οποίος διαθέτει και το μεγαλύτερο ανά τον κόσμο δίκτυο. Δραστηριοποιείται σε 130 χώρες, απασχολεί περί τους 2.400 αξιολογητές και αριθμεί πάνω από 55.000 πιστοποιημένες επιχειρησιακές μονάδες παγκοσμίως.

Η DQS Holding GmbH είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM) και εκπροσωπεί επίσημα τη Γερμανία στο IQNet – International Certification Network (Διεθνές Δίκτυο Ποιότητας), του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Η DQS Hellas είναι ένας από τους πρώτους φορείς που διαπιστεύτηκε από το Ε.ΣΥ.Δ. έχει έδρα την Αθήνα, ενώ διατηρεί και υποκατάστημα Νοτίου Ελλάδος στο Ηράκλειο Κρήτης. Η DQS Ελλάς έχει, επίσης, ιδρύσει θυγατρική εταιρεία στη Σερβία (Βελιγράδι) και παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης της ποιότητας στην Κύπρο, την Αλβανία, και την FYROM.

Στα προσεχή πλάνα της εταιρείας είναι η δημιουργία πανευρωπαϊκού προτύπου για τον Ιατρικό Τουρισμό, εξέλιξη που σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στον κλάδο του Τουρισμού Υγείας σε όλη την Ευρώπη.

Ανάμεσα στους πελάτες του Φορέα, βρίσκονται οι: COCA-COLA Company, Bosch, TUI Info Tec GMBH, Bayer, Philips Technology, Siemens, Volkswagen, Goldair Handling A.E., AΝΕΚ Lines Α.Ε., Henkel Ελλάς ΑΕΒΕ, Continental, BASF, LOYDS, ATLANTIC Hotels, MERCK, ΠΙΝΔΟΣ (Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων), Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδος, Ινστιτούτο Τυποποίησης της Σερβίας, The Fairway Golf & Spa Resort.
Τέλος επισημαίνεται, ότι η Γερμανική Κυβέρνηση έχει αναθέσει την πιστοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας σύμφωνα με το πρόγραμμα GoVit, που αφορά το προσωπικό των ξενοδοχειακών μονάδων της Γερμανίας, στην DQS.



newmoney.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα