Βράβευση του προέδρου του ομίλου εταιριών μαρμάρου Stone Group International, ως «Master of Stone»

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, στην Βερόνα της Ιταλίας, παρουσία εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου διεθνώς, ο πρόεδρος του ομίλου Stone Group International, κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, τιμήθηκε με την υψηλότερη διάκριση ως "Master of Stone", από την Veronafiere, διοργανώτριας αρχής της διεθνούς έκθεσης μαρμάρου και τεχνολογιών Marmo+mac. 

Ο κ. Ιωάννης Αντωνιάδης τιμήθηκε για την ουσιαστική του συμβολή στην προώθηση του μαρμάρου παγκοσμίως, καθώς και για την θετική του συνεισφορά στην οικονομική ανάπτυξη των τοπικών μαρμαροφόρων περιοχών. 

Στην διάκριση αυτή, συνεκτιμήθηκαν στοιχεία όπως, η βαθιά του γνώση πάνω στο μάρμαρο, η διαρκής προσφορά του στον κλάδο του μαρμάρου, η στρατηγική του εξωστρέφεια αλλά και οι επενδύσεις που υλοποιεί ο όμιλος Stone Group International, στον τομέα των τεχνολογιών επεξεργασίας μαρμάρων και φυσικών πετρωμάτων. 

Το όνομα του κ. Ιωάννη Αντωνιάδη, καταγράφηκε στο ειδικό Λεύκωμα των “Master of Stone” με όλες τις προσωπικότητες που συνέβαλαν τα μέγιστα στον κλάδο του μαρμάρου παγκοσμίως. 

Το διεθνές βραβείο, απονέμεται κάθε χρόνο εδώ και τέσσερις δεκαετίες σε έναν εκπρόσωπο του κλάδου, για την γνώση και την προσφορά του στην προώθηση και ανάπτυξη των φυσικών πετρωμάτων. 

Σχετικά με τον όμιλο της Stone Group International 

Ο όμιλος εταιριών μαρμάρου Stone Group International, με ιστορικό τεσσάρων δεκαετιών, αποτελεί σήμερα έναν καθετοποιημένο όμιλο εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ελλάδα, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες. 

Διαθέτει ιδιόκτητα λατομεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, και έχει συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με λατομεία για τον αποκλειστικό έλεγχο της παραγωγής και την ολοκληρωτική διαχείριση της πρώτης ύλης. Για την κάλυψη των αναγκών του διαθέτει και λειτουργεί τέσσερις εργοστασιακές μονάδες σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Βέροια. 

Απασχολεί 530 εργαζομένους όλων των βαθμίδων. 

Όραμα της διοίκησης, είναι να εξελιχθεί ο όμιλος σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών και προϊόντων μαρμάρου, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, προάγοντας σχέσεις εμπιστοσύνης, επιχειρηματική αριστεία και καινοτομία.




Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα