ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Ryanair: Νέα προσφορά...για τις 100 μέρες από τα Χριστούγεννα

Η Ryanair, η γνωστή αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους της Ευρώπης, ανακοίνωσε χθες (15 Σεπτεμβρίου) νέα εκπληκτική προσφορά για τις ‘100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα’ στο δίκτυό της. Με 50,000 θέσεις σε προσφορά των 9.99€ για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο, οι επιβάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κράτηση για τη χειμερινή τους απόδραση με τους χαμηλότερους ναύλους και να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.

Οι θέσεις σε προσφορά είναι διαθέσιμες σε 78 διαφορετικές χώρες στο δίκτυο της Ryanair, το όποιο είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, αλλά οι πελάτες μας θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα (24:00) της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου για να προλάβουν.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Μετράμε αντιστρόφως 100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και για να το γιορτάσουμε, απελευθερώνουμε 50,000 θέσεις σε 78 διαφορετικά δρομολόγια της Ryanair με 9.99€ μόνο, για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο. Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, οπότε οι πελάτες μας θα πρέπει να επισκεφθούν σήμερα την ιστοσελίδα μας και να κανουν κράτηση για την επόμενη χειμερινή τους απόδραση.”sofokleousin.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                               

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]