ΣΕΜΑ: Εκδήλωση με θέμα: “Meeting the Brokers of a Cyber Secure World”

“Meeting the Brokers of a Cyber Secure World” είναι ο τίτλος εκδήλωσης, την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – ΣΕΜΑ, σηματοδοτώντας την έναρξη των εργασιών του 19ου Διεθνούς HYDRA MEETING της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας. Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 8:00μμ, στην Αίθουσα Φάρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Στην εκδήλωση προσκαλούνται και παρευρίσκονται κάθε χρόνο, εκατοντάδες ηγετικά στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, με στόχο την σύσφιξη των σχέσεων, τη δικτύωση μεταξύ των προσκεκλημένων και την προβολή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου στον επιχειρηματικό κόσμο. 

Στην φετινή ετήσια εκδήλωσή του, ο ΣΕΜΑ επέλεξε να αναδείξει ως θέμα το «έγκλημα στον κυβερνοχώρο» και τις δυνατότητες αντιμετώπισης κακόβουλων επιθέσεων, αναγνωρίζοντας πως αποτελεί ένα από τα πλέον φλέγοντα θέματα στον ευρύτερο διεθνή επιχειρηματικό χώρο. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων και διαδραστική παρουσίαση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις από κακόβουλες επιθέσεις στο διαδίκτυο. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο microsite της εκδήλωσης http://www.deonteamevents.gr/sema/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης, να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και προσκλήσεις με τους υπευθύνους της διοργάνωσης στο τηλέφωνο 2103238315, αρμόδια η κα Ισμήνη Τζέγκα, email: sema@deonteamevents.gr

Στο θέμα του Cyber Risk είναι αφιερωμένο και το πρόσφατο τεύχος του Broker’s Time, με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άρθρα. 


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα