Στο Ecali Club τα Διεθνή Βραβεία Επτά Αστέρων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή στο Ecali Club, η απονομή των βραβείων του καταξιωμένου Διεθνούς Οργανισμού «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» (SSLHLA), γνωστών και ως "The Oscars of Luxury". Η απονομή φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ξεκίνησε με μια δεξίωση προς τιμήν των 450 και πλέον καλεσμένων κατά την οποία Επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν με τα Μέλη του Ecali Club και του Business Community που αυτό αναπτύσσει. Την δεξίωση ακολούθησε ένα μοναδικό dinner από τους chefs του Ecali Club που είχαν σχεδιάσει ένα gourmet menu ειδικά για την βραδιά.

Η ίδια η απονομή ήταν μια διεθνών προδιαγραφών υπερπαραγωγή, με σκηνικά εναρμονισμένα στις αυστηρές προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού, με εντυπωσιακά οπτικοακουστικά εφέ και ένα stage που ξεκίναγε μέσα από την πισίνα του Ecali Club. Στo Gala της 5ης επετείου των βραβείων SSLHLA συγκαταλέγονται ως Μέλη του πάνελ μεταξύ άλλων, οι: Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern, Ece Vahapoglu, Βαρόνη Nerina Keeley, Oliver Jiszda, Manon Han-Busch, Miriam Seferian, Kenelm Jenour, Jean-Christophe Rousseau, Θάνος Λιόντος, Almir Zejneli, Karine Lackner, Νίνα Λοτσάρη και Βέτη Νικολοπούλου. Στην έναρξη της βραδιάς χαιρετισμό απηύθυναν σε όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους ο Πρόεδρος και Ιδρυτής των SSLHLA Khalil El-Mouelhy και ο CEO της ΕΚΑΛΗ ΑΕ κ. Γιάννης Γεωργακάκης. Την τελετή παρουσίασε το αστέρι του αθλητισμού στην Τουρκία, η διεθνούς φήμης παρουσιάστρια Ece Vahapoglu, ενώ η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη, έδωσε ένα μοναδικό jazz performance με την συνοδεία πολυπληθούς ορχήστρας.

Η τελετή απονομής ανέδειξε τους νικητές αριστείας των βραβείων, Signum Virtutis, και επιβράβευσε τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο στον χώρο της Φιλοξενίας και του Lifestyle. Από την σκηνή της απονομής παρέλασαν προσωπικότητες από το διεθνές jet set, “γαλαζοαίματοι” και η ελίτ της Παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας ενώ οι νικητές έφτασαν στην χώρα μας ειδικά για το event αυτό από όλο τον κόσμο όπως ενδεικτικά, Μαλδίβες, Σεϋχέλλες, Ταϊλάνδη, Φίτζι, Κίνα, Τουρκία, Νότια Αφρική, Αυστρία, Ιταλία, μέρη στα οποία η Ελλάδα με την φιλοξενία φέτος των βραβείων SSLHLA στο Ecali Club προβλήθηκε διεθνώς.

Το Ecali Club ήταν από τους νικητές της βραδιάς, λαμβάνοντας τη διεθνή αναγνώριση «επτά αστέρων», με ένα τιμητικό Special Award, ως “Seven Stars Private Members Club”. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ, κ. Γιάννης Γεωργακάκης, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για αυτή την διεθνή αναγνώριση της επί μισό αιώνα ξεχωριστής παρουσίας του Ecali Club, του πρώτου country club στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργακάκης «Αυτά τα βραβεία δημιουργήθηκαν για να επιβραβεύσουν την αριστεία σε τομείς που το Ecali Club αντιπροσωπεύει απόλυτα, του eclectic living και του eclectic hospitality. Η επιλογή και μόνο του Ecali Club από τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards για την διοργάνωση της 5ης τελετής είναι ιδιαίτερα τιμητική. Η δε βράβευση του ως Private Club Επτά Αστέρων, μοναδικό φυσικά στην Ελλάδα, είναι μια αναγνώριση διεθνούς βεληνεκούς, για την οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι»!.

Επίσης Special Award επτά αστέρων έλαβε η Εταιρεία Greek Environmental & Energy Network Α.Ε. – GREEN Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με πανευρωπαϊκή παρουσία, η οποία μας χάρισε τα φώτα της μέσα από τις υπηρεσίες της. Μας έδειξε πώς μπορεί μια ελληνική εταιρεία, προσφέροντας προσωποποιημένες ενεργειακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, να συμβάλει στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας αλλά και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η GREEN πρόσθεσε τη σπίθα της πολυτέλειας σε ένα απαραίτητο για την καθημερινότητα μας αγαθό. Ο κ. Βασιλειάδης πρόεδρος των εταιρειών GREEN & Antipollution που ανήκουν στον όμιλο αδελφών Βασιλειάδη, παρέλαβε το βραβείο «Seven Stars Sustainable Growing Brand/Business» για την επιτυχημένη πορεία της GREEN, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πώς νέοι επιχειρηματίες μπορούν να διαπρέψουν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο. Το υγιές καθαρό περιβάλλον, ως αποτέλεσμα του έργου της Antipollution και οι καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες της GREEN, συνθέτουν ένα πιο στέρεο έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη ώθηση του τουρισμού.


Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά των βραβείων «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» (SSLHLA), γνωστών και ως "The Oscars of Luxury", είχαν τιμητική παρουσία οι business partners του Ecali Club:

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, με την πολύχρονη και ηγετική παρουσία της στον χώρο των προϊόντων καυσίμων και υπηρεσιών ανεφοδιασμού, συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη και στήριξη του Τουρισμού στη χώρα μας, παρέχοντας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, χερσαίους, αεροπορικούς και ναυτιλιακούς σταθμούς ανεφοδιασμού σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Αυτή τη στιγμή η ΕΚΟ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στη χώρα, καθώς και αδιάλειπτα ηγετική παρουσία σε όλα τα κεντρικά και περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, παρέχοντας κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτοντας τα υψηλότερα διεθνή standards λειτουργίας. Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ διαθέτει κυρίαρχη θέση και σε όλα τα λιμάνια της χώρας, ανεφοδιάζοντας ακτοπλοϊκά πλοία και κρουαζιερόπλοια, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ανεφοδιασμού της παγκόσμιας αγοράς ναυτιλίας και προσφέροντας αξιόπιστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Από τα βραβεία «Επτά Αστέρων», δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Μarine Τours. Η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της, εδώ και 37 χρονιά, με το Luxury Travelling! Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις VIP & Exclusive ταξιδιωτικές υπηρεσίες της, που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες!

Το "παρών" στα βραβεία "Επτά Αστέρων" έδωσε και η Qatar Airways, ως Official Airline της εκδήλωσης. Η αεροπορική εταιρεία από την Doha είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια των υπηρεσιών της στους αιθέρες.

Η CANDIA με δυναμική παρουσία σε ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστήριξε μία μοναδική βραδιά σε ένα μοναδικό μέρος, στο Ecali Club, για την βράβευση ελίτ ξενοδοχείων. Στον πυρήνα κάθε ξενοδοχείου βρίσκεται η απόλυτη εμπειρία ανάπαυσης και ξεκούρασης για κάθε επισκέπτη, έτσι δημιουργήσαμε ένα αριστούργημα! Το χειροποίητο στρώμα BODYFIX, από 100% φυσικά υλικά και την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, επεξεργασίας των υφασμάτων της με λάδι ελιάς. Ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθεί ένα τέλειο στρώμα για υψηλές απαιτήσεις. Στο χέρι!

Ο Costis, διεθνής Έλληνας κοσμηματοποιός, είναι λάτρης των πολύτιμων αλλά και των ημιπολύτιμων λίθων αλλά και των αντισυμβατικών μορφών, που αντλεί την έμπνευσή του από την Ελλάδα και τη θάλασσά της. Καινοτομεί εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας με διεθνές πελατολόγιο και ειδικεύεται στο tailor made κόσμημα, «ψυχογραφώντας» τους πελάτες του και κατασκευάζοντας μοναδικά κοσμήματα, βασισμένα στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητά τους. Θεωρείται πρεσβευτής της σύγχρονης Αναγέννησης, ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με πάθος την κοσμηματοποιία «7 Αστέρων».

Επίσης η Kosmocar, μέσω της υπηρεσίας Luxury Hire, μιας υπηρεσίας ξεχωριστής στην παροχή μοναδικών εμπειριών και απόλαυσης χωρίς δεσμεύσεις στον τομέα της ενοικίασης σπορ και πολυτελών αυτοκινήτων, έδωσε το παρόν.

Στο ωραιότερο σημείο της Σαντορίνης, στο γραφικό Ημεροβίγλι, το Rocabella Santorini δημιουργήθηκε για να προσφέρει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Με μοναδική θέα στην Καλντέρα και στο ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου, το ξενοδοχείο εκφράζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική μέσα από minimal γραμμές προσφέροντας στον επισκέπτη ένα καταφύγιο ηρεμίας. Τα ξεχωριστά δωμάτια, οι δυνατές γεύσεις στο εστιατόριο “Axinos” και οι υπέροχες πισίνες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό ιδανικό για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης! Κάθε επιθυμία γίνεται πραγματικότητα στο Rocabella Santorini, που μέσα από τις premium υπηρεσίες που προσφέρει μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η Stirixis Group, η διεθνώς βραβευμένη εταιρεία που σχεδιάζει την επιχειρησιακή στρατηγική, μελετά, αναπτύσσει και διαχειρίζεται concepts στους τομείς της Φιλοξενίας, του Retail, F&B, Leisure & Entertainment και των Εργασιακών χώρων. H STIRIXIS Exclusive μελετά και κατασκευάζει ταυτόχρονα μοναδικές ιδιωτικές κατοικίες και εξοχικά. Από το 1996 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 550 έργα για πελάτες της σε 22 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και σήμερα διατηρεί παρουσία στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Βουκουρέστι.

Υποστηρικτής της βραδιάς ήταν και το NJV Athens Plaza, με την ιδανική τοποθεσία του και την προσιτή του πολυτέλεια, στη καρδιά της Αθήνας, μπροστά στην ιστορική πλατεία Συντάγματος και πολύ κοντά στην παγκοσμίου φήμης, Ακρόπολη. Με λαμπρή και μακρά πορεία, άνω των 30 ετών, καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να τους γνωρίσει την φημισμένη Ελληνική φιλοξενία.

Tο Hyatt Regency Thessaloniki, προσφέρει στον επισκέπτη την κλασική κομψότητα τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση στις πιο άρτιες και τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις. Ένα πραγματικά όμορφο και πολυτελές ξενοδοχείο αποτελεί την πρώτη επιλογή για την διαμονή σας στην Θεσσαλονίκη.

Μυθικό αέρα έδωσε στην εκδήλωση η πιο διάσημη Ελληνική μπύρα, o Mythos. Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, ανανεωμένη εμφάνιση και το μοναδικό easy open καπάκι, ο Mythos ήταν η πιο δροσιστική επιλογή της βραδιάς και επιβεβαίωσε πως…Παντού υπάρχει ένας Μύθος.

Οι βραβευμένες και δημοφιλείς ετικέτες της οινοποιίας ΜΠΟΥΤΑΡΗ συνόδευσαν τα πιάτα της εκδήλωσης, επιβεβαιώνοντας ότι η ποιότητα, η διαχρονικότητα και το στυλ είναι αξίες που εδώ και χρόνια πρεσβεύει η ιστορική οινοποιία. To Μοσχοφίλερο Μπουτάρη 2016, το λευκό, διεθνές κρασί που τον προηγούμενο μήνα βρέθηκε και πάλι στην κορυφή των καλύτερων μοσχοφίλερων σύμφωνα με το περιοδικό Wine Enthusiast, συνόδευσε αρμονικά τα πρώτα πιάτα του δείπνου. Αντίστοιχα, στους λάτρεις του κόκκινου κρασιού, προσφέρθηκε η διαχρονική Νάουσσα Μπουτάρη, το τυπικό ξινόμαυρο κρασί που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με «τα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου» σύμφωνα με το Wine Spectator.

Επίσης παρουσία στην ξεχωριστή βραδιά είχαν τα Cellier, που μας ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο του κρασιού και των αποσταγμάτων. Gourmet προτάσεις, περισσότερες από 1.000 ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών, αλκοολούχα ποτά, delicatessen, ευφάνταστες συνθέσεις δώρων με την υπογραφή των Cellier. Μία επωνυμία με ιστορία 80 ετών, που συνιστά άποψη και επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού. Με τρία καταστήματα λιανικής στην Αττική και ένα εντυπωσιακό e-shop (www.cellier.gr) τα Cellier έχουν κατακτήσει ένα μεγάλο κοινό που απολαμβάνει υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.

Η INTERAMERICAN στο πλαίσιο της ασφαλιστικής συνεργασίας με το ECALI CLUB, υποστήριξε την εκδήλωση των Βραβείων με την παρουσία ασθενοφόρου και εξειδικευμένου προσωπικού πρώτων βοηθειών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το όνομά της INTERAMERICAN είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας, αφού δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, στην Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και διαθέτει από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Την Οπτικοακουστική επιμέλεια της ξεχωριστής βραδιάς ανέλαβε η εταιρεία GALAKTEROS EVENT PRODUCTION, η οποία και είχε τον συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση της παραγωγής.



kathimerini.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα