Premier Capital Ελλάς: Aύξηση 3,5% στις πωλήσεις το 2016

Αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 3,53% παρουσίασε η Premier Capital Ελλάς, Developmental Licensee των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, τη χρήση 2016.

Συγκεκριμένα, ο τζίρος της ανήλθε στα 25,11 εκατομμύρια ευρώ από 24,26 εκατομμύρια ευρώ το 2015, κυρίως λόγω των ενεργειών της διοίκησης να αντισταθμίσει την αρνητική οικονομική συγκυρία, μέσω της δημιουργίας νέων εστιατορίων. Τα μικτά κέρδη εκμετάλλευσης διαμορφώθηκαν στα 8,98 εκατ. ευρώ από 8,83 εκατ. ευρώ το 2015.

Η εταιρεία σήμερα λειτουργεί 24 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και όπως επισημαίνει στην οικονομική της έκθεση, παρόλο που οι εκτιμήσεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, θα συνεχίσει την ανακαίνιση όλων των εστιατορίων της, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση, την ασφάλεια αλλά και την παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους καταναλωτές της.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική οικονομία, διευρύνοντας το δίκτυό της, ανοίγοντας νέα μοντέρνα εστιατόρια και δημιουργώντας νέες εμπειρίες εξυπηρέτησης στους καταναλωτές. Επίσης, μέσω της διαφημιστικής προβολής, θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση του εμπορικού σήματος που κατέχει και θα ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά της εστίασης με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς της.



businessnews.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα