Η Apple μόλις ανακοίνωσε μια σειρά θέσεων εργασίας από το σπίτι

Οι παροχές της θέσης περιλαμβάνουν άδεια διακοπών μετά αποδοχών και εκπτώσεις στα προϊόντα της Apple.

Αν πάντα ήθελες να δουλέψεις για την Apple αλλά δεν ήσουν σίγουρος ότι ήθελες να βγεις από την άνεση του σπιτιού σου, ίσως και να βρήκες, μόλις, τη δουλειά των ονείρων σου.

Η Apple έχει ανοίξει στις ΗΠΑ θέσεις για πάνω από 60 συμβούλους και διευθυντές «κατ’ οίκον» – θέσεις εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης όπου επιτρέπεται στους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι τους.

«Από το δικό σας σπίτι, θα είστε η ανθρώπινη σύνδεση των πελατών με την Apple: φιλικοί, στοχαστικοί και πραγματικοί», γράφει η αγγελία.

«Θα απαντάτε σε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, εμπλουτίζοντας τις ζωές των πελατών με το να τους βοηθάτε να έχουν πρόσβαση στο θαύμα που αναμένουν από την Apple. Κάθε φορά που θα σώζετε την ημέρα κάποιου, θα εκπλαγείτε βλέποντας τι θα κάνει το γεγονός αυτό για εσάς» καταλήγει.

Δεν υπάρχει τίποτα στην περιγραφή της θέσης που να λέει ότι θα πρέπει να χτενίζετε τα μαλλιά σας ή να μην φοράτε πιτζάμες.

Είναι σίγουρο όμως ότι θα χρειαστείτε έναν ήσυχο χώρο εργασίας (με μια πόρτα), ένα γραφείο, μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο, και μια εργονομική καρέκλα. Η Apple θα προμηθεύσει το iMac και τα ακουστικά.

Θα χρειαστεί επίσης στο βιογραφικό σας σημείωμα να αναγράφονται τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων.

Οι παροχές της θέσης – πέραν της αποφυγής της οποιασδήποτε ώρας αιχμής – περιλαμβάνουν άδεια διακοπών μετά αποδοχών και εκπτώσεις στα προϊόντα της Apple. Ο μισθός, ωστόσο, δεν δημοσιοποιήθηκε.

 
του Κρις Μόρις 
fortune.com
 

 

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα