Info Quest Technologies: Έναρξη συνεργασίας με την ελβετική Veeam

Την έναρξη της συνεργασίας της με την ελβετική Veeam ανακοίνωσε η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, για τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων Backup και Recovery της εταιρείας στην ελληνική αγορά, συνεχίζοντας να επενδύει στρατηγικά στην παροχή προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την ίδρυσή της το 2006, η ελβετική Veeam, με έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία, κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα του Backup και Recovery. Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, έχει ξεπεράσει τους 242.000 πελάτες σε όλον τον κόσμο και κατατάσσεται στους Leaders στο Magic Quadrant της Gartner για Data Center Backup και Recovery Software.

Αναγνωρίζοντας τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και την ανάγκη λειτουργίας 24x7x365, η Veeam άλλαξε τα δεδομένα της αγοράς, προσφέροντας ένα σύνολο προηγμένων λύσεων που αναφέρει ως «Availability for the Always-On Enterprise» οι οποίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν τη συνεχή διαθεσιμότητα των συστημάτων και πόρων τους, με εξαιρετικά γρήγορη επαναλειτουργία, σε μόλις 15 λεπτά, χωρίς απώλεια δεδομένων, με πλήρη διαφάνεια και έλεγχο. Η Veeam Availability Suite μέσω του Veeam Backup & Replication προσφέρει virtualization, storage και cloud services ενισχύοντας κάθε σύγχρονο data center, ώστε η επιχείρηση να εξοικονομήσει χρόνο, να περιορίσει το όποιο ρίσκο και να μειώσει δραματικά τα κόστη, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι λύσεις Veeam είναι άμεσα διαθέσιμες από την Info Quest Technologies και το δίκτυο των μεταπωλητών της.



enikonomia.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα