ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Επέλαση των Κινέζων στη φετινή ΔΕΘ

Είκοσι πέντε εταιρείες και οργανισμοί από τη Σαγκάη έχουν ήδη δηλώσει μέχρι σήμερα πως θα συμμετάσχουν στη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), σύμφωνα με επιστολή της διοίκησης του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου προς τα μέλη του.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ισχυροί όμιλοι που τα τελευταία χρόνια έχουν έντονο διεθνή προσανατολισμό όπως η CEFC China Energy Company Limited (CEFC China), η China Corporate United Investment Holding Co. ltd (CCUI), ο τεχνολογικός όμιλος ΙNESA, κάποιες από τις θυγατρικές του όπως η INESA Intelligent Tech Inc. και η Shanghai Feilo Acoustics που δραστηριοποιείται στον «έξυπνο φωτισμό», η Shanghai Electric Group Co., Ltd που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, κ.α.

Στη ΔΕΘ θα συμμετάσχει και ο πανίσχυρος όμιλος δομικών υλικών Shanghai Building Materials (Group) Co., Ltd. που διαθέτει σειρά θυγατρικών σε κλάδους της οικοδομής και των έργων, η εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων EziSurg Medical Co., αλλά και η Shenda International Trade, με ισχυρή παρουσία στον τομέα της ένδυσης και της κλωστοϋφαντουργίας και η Shanghai Silk Group Culture Development Co., με δραστηριότητες που συνδέονται με το μετάξι.

Στη Θεσσαλονίκη έρχονται εταιρείες και με πιο... εξωτικές δραστηριότητες όπως η Shanghai Rainbowfish Ocean Technology Co., Ltd η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη συστημάτων για την εξερεύνηση του βυθού των ωκεανών. Περισσότερο κινητική από τους κινεζικούς ομίλους φαίνεται, πάντως, η CEFC China, η οποία έχει επενδύσει σε δικαιώματα άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ επιδιώκει να αναπτύξει δίκτυο τερματικών σταθμών καυσίμων στην Ευρώπη.
euro2day.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                               

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]