e-Fuel Management: Νέα υπηρεσία για διαχείριση οχημάτων από την COSMOTE

Πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμου στον εταιρικό στόλο οχημάτων, παρέχει η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία e-Fuel Management, εμπλουτίζοντας την γκάμα των Fleet Management υπηρεσιών της για τις επιχειρήσεις.

Η υπηρεσία e-Fuel Management παρέχεται σε συνεργασία με την Emphasis Τηλεματική και αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των εταιρικών οχημάτων, εστιάζοντας στον έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμων.

Το e-Fuel Management προσφέρει άμεσα οφέλη όπως μείωση των λειτουργικών δαπανών της επιχείρησης, αφού υπάρχει πλήρης έλεγχος, αποφεύγοντας απώλειες από υπερβολική κατανάλωση, αποτροπή κλοπής καυσίμων και αποτίμηση τιμολογίων. Επιπλέον, με τον εντοπισμό και την εποπτική παρακολούθηση των δρομολογίων και των στάσεων (σε χάρτες Google και Google Street View), βελτιώνεται ο συντονισμός των εργασιών, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

Ο διαχειριστής της εταιρείας (fleet manager), μπορεί να παρακολουθεί τις ημερήσιες καταναλώσεις κάθε οχήματος ανά δρομολόγιο, τη στάθμη καυσίμου με αυτόματη ανανέωση σε πραγματικό χρόνο, αλλά και τη θέση του οχήματος στον χάρτη, μέσα από μία εφαρμογή, η οποία είναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα και browsers και μπορεί να λειτουργήσει από συσκευές iOS και Android.

Επιπλέον, με το e-Fuel Management παρέχονται ειδοποιήσεις μέσω email, σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, για υπέρβαση ταχύτητας, κίνηση εκτός προκαθορισμένων ορίων (geofence), ενώ είναι διαθέσιμοι και πρόσθετοι αισθητήρες για πληροφορίες όπως άνοιγμα πόρτας εκτός σημείου ενδιαφέροντος και λειτουργία κινητήρα οχήματος, ενώ είναι σε στάση. Και όλα αυτά μπορούν να αποτυπωθούν σε γραφήματα.

To οικονομικό πρόγραμμα “e-Fuel Management” παρέχεται με μηνιαίο πάγιο 18,50€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%) και με 100% επιδότηση εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τουλάχιστον 450 μοντέλα οχημάτων, με συνεχή ενημέρωση για νέα μοντέλα. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού στα οχήματα γίνεται από τον συνεργάτη σε όλους τους τύπους φορτηγών και ΙΧ οχημάτων (ακόμα και παλαιότερα οχήματα, με φλοτέρ), ενώ υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης και σε σκάφη.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, η COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζει τις Internet Of Things λύσεις της βοηθώντας μία επιχείρηση να εκσυγχρονιστεί, να γίνει πιο ανταγωνιστική και να αυξήσει την παραγωγικότητα της, μειώνοντας παράλληλα αισθητά τα λειτουργικά της κόστη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το cosmote.gr ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818, για να κλείσετε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ο οποίος θα σας ενημερώσει εκτενέστερα για τα οφέλη της υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όμιλος OΤΕ ενισχύει διαρκώς το portfolio των υπηρεσιών του με τις τεχνολογικά αναπτυγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις COSMOTE Business IT Solutions απαντώντας στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης, όχι μόνο στον τομέα των τηλεπικοινωνιών αλλά και της πληροφορικής (Information Technology – IT).

Με αυτές τις νέες δυνατότητες ο Όμιλος ΟΤΕ φροντίζει να παρέχει στις επιχειρήσεις εφόδια για την ομαλή λειτουργία τους και την υψηλή αποδοτικότητα τους. Γιατί με τις πρωτοποριακές λύσεις COSMOTE Business IT Solutions, σε συνδυασμό με αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγαλώσουν περισσότερο, να εκσυγχρονιστούν, να μειώσουν αισθητά τα λειτουργικά τους έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους.

euro2day.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα