Στο σφυρί 22 καταστήματα από το Σκλαβενίτη

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκαν μεταξύ άλλων ποια είναι τα καταστήματα αυτά που μέσα σε διάστημα 6 μηνών θα πρέπει να "βγάζει στο σφυρί" η Σκλαβενίτης σε περιοχές της Αττικής και της Κρήτης όπου κατέχει δεσπόζουσα θέση.

Πρόκειται για καταστήματα τόσο της Μαρινόπουλος (σ.σ. ανεξαρτήτως εάν εμφανίζονται κάτω από τις εταιρείες Ξυνός, Πειραϊκόν ή Express M που ανήκαν στον όμιλο Μαρινόπουλο), όσο και της Σκλαβενίτης αλλά και της Χαλκιαδάκης στην Κρήτη.


Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε πρόγραμμα ανακαίνισης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε 38 ακίνητα. Πρόκειται για (16) καταστήματα στη Β. Ελλάδα, (15) καταστήματα στον Νομό Αττικής και (7) καταστήματα στη Νότια Ελλάδα. Όπως υπογραμμίζει η ίδια ανακοίνωση .

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των εργαζομένων της αλυσίδας στο πλαίσιο της διαδικασίας των ανακαινίσεων στα καταστήματα των Ελληνικών Υπεραγορών Σκλαβενίτη, από τη Δευτέρα 24.04.2017, 38 από τα καταστήματα του δικτύου θα κλείσουν προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την πλήρη ανακαίνισή τους. Οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα όσο το δυνατόν πλησιέστερα του τόπου κατοικίας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

ered.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα