Coca Cola 3E: Ανανεωμένο site, με μεγαλύτερο προσανατολισμό στους νέους

Τη νέα της ιστοσελίδα εγκαινίασε πρόσφατα η Coca Cola 3E. Το νέο site της εταιρείας "χτίστηκε" με βάση όλες τις τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδων, και είναι ιδιαίτερα "ελαφρύ", αλλά και "ξεκάθαρο" σε ότι αφορά στη διάταξη της θεματολογίας του.

Επίσης, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, καθώς στην ενότητα "Ευκαιρίες καριέρας" συγκεντρώνονται όχι μόνο οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον όμιλο, αλλά και τα σχετικά προγράμματα για την υποστήριξη των νέων που ο όμιλος έχει σε εξέλιξη.

Στo νέο site της Coca Cola 3E έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους νέους και στην ενότητα "Ευκαιρίες καριέρας".

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η νέα ιστοσελίδα έχει εμπλουτιστεί ιδιαίτερα τόσο στις υπάρχουσες ενότητες, όσο και με νέες, που αφορούν στο έργο της εταιρείας, στα προϊόντα της, στις δράσεις ΕΚΕ, αλλά και σε αναλυτικά στοιχεία για την εταιρεία, με αριθμούς, διαγράμματα και video.

Ακόμα, η αναζήτηση των θεμάτων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια ώστε η πλοήγηση στο site να είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη και μέσα από φορητή συσκευή (κινητό ή tablet).




emea.gr