Τα Boutique Ξενοδοχεία στο επίκεντρο του 100% Hotel Show

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος της Ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς απαρτίζεται από μικρά και μεσαία καταλύματα με boutique χαρακτήρα, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τη ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουν, το 100% Hotel Show βάζει στο επίκεντρο τις ανάγκες των “boutique ξενοδόχων” και παρουσιάζει μια σειρά από στοχευμένες ιδέες και λύσεις για την καλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη των συγκεκριμένων καταλυμάτων.

Design λύσεις για ανακαίνιση δωματίων

Συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εταιρείες από το χώρο του Design, θα παρουσιαστούν υλικά και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν να γίνουν οικονομικότερες ανακαινίσεις, διατηρώντας ωστόσο υψηλά τα ποιοτικά standards. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και πρακτικές εφαρμογές των υλικών, που θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους να κατανοήσουν καλύτερα τη χρήση τους.

Online κρατήσεις και luxury κανάλια διανομής

Μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή και με τη συμμετοχή μερικών από τις σημαντικότερες εταιρείες στο digital marketing, θα στηθεί ένα διαδραστικό περιβάλλον όπου θα γίνονται συναντήσεις με εξειδικευμένους συμβούλους των εταιρειών, με βασικά θέματα την αύξηση των απευθείας κρατήσεων των ξενοδοχείων αλλά και τα luxury κανάλια διανομής.

Ξενοδοχειακά Workshops για Πωλήσεις και Operation

Φιλοξενώντας διακεκριμένους ομιλητές, θα διοργανωθούν επιμορφωτικά workshops που θα δώσουν πρακτικές συμβουλές για την αξιοποίηση του booking engine του ξενοδοχείου, την καλύτερη διαχείριση των Google τεχνικών, αλλά και πρακτικές για το σωστότερο στήσιμο & λειτουργία ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας στις 25-28 Νοεμβρίου 2016.



news.gtp.gr