Ελληνική εφαρμογή σαρώνει την αγορά των ΗΠΑ

Τα beacons της MiiPharos θα ξεκινήσουν πλέον να εκπέμπουν και στις Η.Π.Α., μέσω της νέας θυγατρικής της Kerverus Holding, της MiiPharos Inc. η οποία ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.


Σκοπός της θυγατρικής είναι η προώθηση των πωλήσεων και η εξυπηρέτηση των πελατών της Βόρειας Αμερικής. 

Διευθύντρια της εταιρίας ορίσθηκε η δ. Denise A Berry, βετεράνος του Αφγανιστάν, με σπουδές στο Global Business Management και κάτοχος MBA από τα πανεπιστήμια του Phoenix και Pepperdine .

Το MiiPharos είναι προϊόν τεχνολογίας Apple-ibeacon το οποίο μέσω του Bluetooth 4 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που έχουν εγκαταστήσει το σχετικό app, το οποία διατίθεται δωρεάν από το Appstore, να επικοινωνούν διαδραστικά και να γίνονται κοινωνοί των προσφορών των εμπορικών επιχειρήσεων, με ένα απόλυτα οικολογικό αλλά συνάμα και οικονομικό τρόπο, καθώς πλέον δε θα χρειάζεται η εκτύπωση εντύπων και φυλλαδίων και η αποστολή τους στους πελάτες της.

Οι εταιρίες που εντάσσονται στη λογική του push marketing που αντιπροσωπεύει το MiiPharos, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν απόλυτα προσωποποιημένα (με βάση το φύλλο, την ηλικία, την εθνικότητα και ακόμη πάνω από 200 επιπλεόν χαρακτηριστικά) στοχευμένα τους πελάτες τους μέσω εικόνας, ήχου ή βίντεο .

Στις Η.Π.Α. τη συγκεκριμένη τεχνολογία έχουν ήδη υιοθετήσει Δήμοι, πολυκαταστήματα όπως τα Macy’s, supermarkets, η ομοσπονδία του baseball και του football και μια μεγάλη σειρά από εμπορικές επιχειρήσεις. Σημειώνεται ότι σε παγκόσμια κλίμακα, μόλις οκτώ εταιρίες διαθέτουν ίδια ή παραπλήσια προϊόντα με το MiiPharos, το οποίο έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί από Έλληνες μηχανικούς.

Παράλληλα, το MiiPharos είναι το μοναδικό πιστοποιημένο προϊόν Made For IPhone από την Apple Inc. σε Ελλάδα και Κύπρο και πολύ σύντομα θα επικοινωνεί και με συσκευές Android.

Το προϊόν MiiPharos είναι διαθέσιμο από τη σελίδα της εταιρείας www.miipharos.com