ΕΒΕΘ: Σεμινάριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με τη χρήση διαδραστικών μέσων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 3-5 Ιουνίου, εργαστηριακό σεμινάριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, διάρκειας 20 ωρών, που διοργάνωσε το ΕΒΕΘ, με τη στήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Μέσα από τις παρουσιάσεις εξειδικευμένων εισηγητών και εκπροσώπων επιχειρήσεων, οι συμμετέχοντες κατανόησαν πλήρως την αναγκαιότητα και τα οφέλη εφαρμογής του ψηφιακού μετασχηματισμού στην επιχείρησή τους, μελετώντας πραγματικά παραδείγματα και εξέτασαν τις διαδικασίες για την υλοποίηση της προσαρμογής της επιχείρησης τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής πραγματικότητας.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αξιοποιήθηκε ένα νέο διαδραστικό προβολικό σύστημα, το οποίο προμηθεύτηκε πολύ πρόσφατα το ΕΒΕΘ, ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο που απογειώνει τη διαδικασία της βιωματικής μάθησης, καθώς αυξάνει κατακόρυφα τις δυνατότητες παρουσίασης και ενεργού συμμετοχής των εκπαιδευόμενων.

Η επιτυχής διεξαγωγής του σεμιναρίου, πιστοποιήθηκε από τις πολύ υψηλές αξιολογήσεις των συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό η Διοίκηση του ΕΒΕΘ αποφάσισε την επανάληψη του προγράμματος, στις αρχές του φθινοπώρου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν σχετικά με το Επιμελητήριο, τηλ. 2310 370.120, 2310 370.132.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!