Νέο υποκατάστημα για την Teleperformance στη Θεσσαλονίκη

Η Teleperformance Greece επεκτείνει τις δραστηριότητές της, εγκαινιάζοντας ένα νέο υποκατάστημα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Η Εταιρία διαθέτει συνολικά επτά υποκαταστήματα εκ των οποίων πέντε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ένα στα Χανιά και από τον προηγούμενο μήνα ένα ακόμη στη συμπρωτεύουσα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Teleperformance Greece συμπληρώνει φέτος 30 χρονια παρουσίας στην Ελλαδα ως μέλος του πολυεθνικού ομίλου Teleperfomance, του μεγαλύτερο παρόχου «Outsourced omnichannel customer experience management» που ε;iναι η ηγέτιδα δύναμη των Multilingual Euro-Hubs στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, διαθέτει παρουσία σε 80 χώρες με συνολικά 350 Contact Centers, απασχολώντας περισσότερους από 300.000 εργαζόμενους που εξυπηρετούν 160 αγορές σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Στην Teleperformance Greece, εργάζονται περισσότεροι από 8.200 υπάλληλοι από 91 διαφορετικές εθνικότητες, που εξυπηρετούν 143 αγορές, σε 36 διαφορετικές γλώσσες, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

H Εταιρία βραβεύτηκε το 2018 ως καλύτερο Multilingual Hub στην Ευρώπη και το 2017 ως Best Place to Work στην Ελλάδα. Από την πλευρά του ο κύριος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director της Teleperformance Greece, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα εγκαίνια του νέου μας υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα περήφανοι γιατί η επένδυση αυτή αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της πίστης μας στην Ελληνική αγορά αλλά και στην ποιότητα και αξία των ανθρώπων μας.Με άξονα την ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η Teleperformance Greece, στοχεύει να συνεχίσει να πρωτοπορεί, υλοποιώντας καινοτόμες λύσεις και δράσεις, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους Συνεργάτες μας και και από την Βόρειο Ελλάδα».

euro2day.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!