Υπό την αιγίδα του GRECA το διήμερο All Things Performance & Growth’18

Ο GR.EC.A υποστηρίζει το διήμερο συνέδριο All Things  Performance & Growth’18, το οποίο διοργανώνεται από το Marketing Week και τη ForestView και θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, στο OTEAcademy, στην Αθήνα. 

Αξιοποιήστε την ειδική προσφορά για τα μέλη του GRECA, χρησιμοποιείστε τον κωδικό greca20 και κλείστε τώρα θέση με -20% Έκπτωση προτού εξαντληθούν τα εισιτήρια.

Την 1η μέρα του συνεδρίου, 10 κορυφαίοι Growth Marketers από την Ευρώπη και την Αμερική θα ανέβουν στην σκηνή του All Things Performance & Growth'18 για να μοιραστούν τάσεις, insightsbest practices & στρατηγικές για την αξιοποίηση του Growth Marketing σε όλα τα στάδια του sales funnel.

Μία μέρα αργότερα, θα πραγματοποιηθούν, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, μια σειρά από εξειδικευμένα διαδραστικά workshops, όπου θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε απορίες και να ενισχύσετε γνώση και δεξιότητες για αυξημένο performanceReady for Growth?
Περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ BADGE ΤΟΥ GR.EC.A.

Αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα και sites συνεργαζόμενων εταιρειών που είναι μέλη του Συνδέσμου έχουν τοποθετήσει το badge του GR.EC.A στην κεντρική τους σελίδα. Το εν λόγω badge προσφέρει αξιοπιστία και ενισχύει το conversion rate. Τα ταμειακά ενήμερα μέλη μπορούν να κατεβάσουν το badge τους κάνοντας login στην περιοχή μελών.
login στην περιοχή μελών
Email Image
Θέλω να αποκτήσω το
GR.EC.A Trustmark
Περισσότερα
Email Image
Θέλω να γίνω Μέλος του
GR.EC.A 
Περισσότερα