Οι CEO’s και η αντιμετώπιση κρίσεων

Συνάντηση ενημέρωσης για την αντιμετώπιση κρίσεων με ομιλητή τον Managing Director της Weber Shandwick κ. Δημήτρη Μιχόπουλο διοργανώνει στις 26 Σεπτεμβρίου το CEO Clubs, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί παράρτημα του CEO Clubs International που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια ως ένα από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως με πάνω από 15.000 μέλη.

Στην ενημερωτική συνάντηση με τίτλο "CRISIS! Who cares?", ο κ. Μιχόπουλος θα μιλήσει για τη στιγμή που κανένας CEO δε θα ήθελε να ζήσει, τη στιγμή που ξεσπά μια κρίση στην εταιρεία του. Πρόκειται για ένα από τα πλέον κρίσιμα θέματα που αφορούν στη λειτουργία μιας επιχείρησης, ένα θέμα που οι περισσότεροι… ξορκίζουν, θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλοι για να τους τύχει και ότι δεν πρόκειται να τους αγγίξει ποτέ. "Σε εμένα θα συμβεί; Σκεφτείτε όμως προϊοντικές κρίσεις όπως αυτές της Johnson & Johnson ή της Mars, ρωτήστε τον Ζούκεμπεργκ. Την Tesla, τη VW, τη Novartis, τη Follie Follie, τον Μαρινόπουλο".
ηξωγηηγ
Στόχος του CEO Clubs είναι να βάλει στο τραπέζι το πιο κρίσιμο και καθοριστικό θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα μέλη του αλλά και όσοι επηρεάζονται. Το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποία αναφέρονται, τους μετόχους της εταιρείας, τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τις οικογένειές τους. Ως ομιλητής ο Δημήτρης Μιχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick, μέλος του Advisory Board του CEO Clubs και επί σειρά ετών υψηλόβαθμο στέλεχος σε σειρά μεγάλων επιχειρήσεων, είναι ένας από τους ελάχιστους με την εμπειρία να μιλήσει για τη διαχείριση της κρίσης στην πράξη.


Στις 26 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στο TGI Fridays στη Μαρίνα Φλοίσβου, από τις 6 το απόγευμα, για πρώτη φορά οι κορυφαίοι CEO στη χώρα, σε κλειστό κύκλο και με "κλειστές πόρτες", θα ακούσουν πραγματικές ιστορίες κρίσης. Τι πραγματικά συνέβη σε real time κατά τη διάρκεια της αντιμετώπισης ορισμένων από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην επιχειρηματική ιστορία της χώρας.

capital.gr