Διοργάνωση διεθνούς ημερίδας από το ΕΕΘ

Τη διοργάνωση διεθνούς ημερίδας για να εξεταστεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η Θεσσαλονίκη αλλά και η Αγορά μετά τον Αύγουστο, θα διοργανώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση θα είναι διεθνούς επιπέδου, με ομιλητές υψηλού κύρους και θα είναι σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της οποίας θα ενταχθεί. Την απόφαση αυτή πήρε στην χθεσινή της συνεδρίαση η επιτροπή δημοσίων σχέσεων του ΕΕΘ, μετά από εισήγηση του προέδρου μας Μιχάλη Ζορπίδη. Όπως εξήγησε ο κ. Ζορπίδης, "μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, τον ερχόμενο Αύγουστο μία νέα εποχή αρχίζει για την οικονομία και την Ελλάδα. Θα είναι διαφορετική αυτή η εποχή, ή ακριβώς η ίδια με αυτήν που περνά η χώρα τα τελευταία οκτώ χρόνιας Θα είναι καλύτερη αυτή η εποχή και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της; Επιπλέον, ποια θα είναι η θέση της Θεσσαλονίκης μέσα σε αυτήν την εποχή, ιδίως μετά τις αλλαγές που είχαμε στο Λιμάνι και το αεροδρόμιο; Στα ερωτήματα αυτά θα κληθεί να δώσει απαντήσεις το πρόγραμμα της ημερίδας μας, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης", τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

Η επιτροπή δημοσίων σχέσεων ανέλαβε και ήδη "τρέχει" τις σχετικές προετοιμασίες, προκειμένου η διοργάνωση να αναχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα της χρονιάς, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για την χώρα όλη.

Η πρώτη συνάντηση εργασίας για την προετοιμασία της ημερίδας θα γίνει το απόγευμα στην HELEXPO-ΔΕΘ, όπου μέλη της επιτροπής δημοσίων σχέσεων, με επικεφαλής τον Μιχ. Ζορπίδη θα συναντηθούν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Κυριάκο Ποζρικίδη.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα