16 Νοεμβρίου η καρδιά της Καινοτομίας “χτυπάει” στο Γκάζι



​Για 9η συνεχή χρονιά επιστρέφει στην Αθήνα το μεγαλύτερο event επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του πλανήτη, η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (GEW). Ένα παγκόσμιο event που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το Νοέμβριο σε 150 και πλέον χώρες, κινητοποιώντας πάνω από 10,000 οργανισμούς-εταίρους και γίνεται η αφορμή για τη διοργάνωση περισσότερων από 25.600 δραστηριοτήτων που εμπλέκουν άμεσα 6 εκατομμύρια ανθρώπους.

Φέτος, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 την κεντρική εκδήλωση της 9ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, StartingUP: Global Entrepreneurship Week 2016, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο 9.84 – Ώρα: 17:30).

Ο στόχος του StartingUP: Global Entrepreneurship Week 2016 είναι να ενημερωθεί το αθηναϊκό κοινό για την πορεία της καινοτομίας στην Ελλάδα και πως αυτή συμβάλει στην ανάπτυξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας. Μέσα από ένα πολύ ζωντανό και διαδραστικό event τα σημαντικότερα ελληνικά incubators (Θερμοκοιτίδες Επιχειρηματικότητας) θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους και από ένα πετυχημένο startup που φιλοξενούν στις δομές τους.

Θα είναι η πρώτη φορά που τα ελληνικά incubators συμμετέχουν σε μία κοινή δράση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα με πρωτοβουλία του ΕΣΥΝΕ και θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν στο αθηναϊκό κοινό τα αποτελέσματα των δράσεών τους. 

Συμμετέχουν:
  • Solidarity Mission: Break the couch
  • Bluegrowth: Instayacht
  • Orange Grove: Vitabroad
  • Innovathens: Ex Machina
  • Egg – enter•grow•go: Ingredio
  • Aephoria: Cyclefi
  • ACEin: Healthy Club
  • Innovvoice: Meli BeesWax Beauty Creams and Oils
Παράλληλα, θα φιλοξενηθούν δύο θεματικά workshops:

Πώς η εκπαίδευση μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; (Ομιλητές: Λιβιεράτος Αντώνης – Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δασκαλάκης Χάρης – Εκτελεστικός Διευθυντής BCA, Δήμας Θάνος – Σύμβουλος Digital Marketing

How to Brand your startup - Η περίπτωση του FindUP (Ομιλητής: Μιχάλης Κόκκινος, Business Development & Sales Director FindUP)

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , των κολεγίων BCA και AthTech, και του FindUP, της 1ης ελληνικής μηχανής αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ αποτελεί το εναρκτήριο event του 1ου Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί σε 20 πόλεις ως το Μάρτιο του 2017. Μάθετε περισσότερα για το roadshow στο startingup.eu


Πληροφορίες για την εκδήλωση GEW 2016:

Πότε: Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 – 17:30
Που: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Γκάζι – Αμφιθέατρο 9.84
Website: Startingup.eu/GEW2016
Τηλέφωνο: 211 4098984