Έκθεση KEM FRANCHISE 8-11 Μαρτίου στην Αθήνα

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 18:00 ανοίγει η έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Helexpo Palace, Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης
Παρασκευή, 8/3/2013 – 18:00 – 21:30
Σάββατο, 9/3/2013 – 10:30 – 21:00
Κυριακή, 10/3/2013 – 10:30 – 21:00
Δευτέρα, 11/3/2013 – 10:30 – 21:00

Σεμινάρια : Σάββατο 9/3, Κυριακή 10/3 και Δευτέρα 11/3.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν εταιρείες που θα παρουσιάσουν πρωτότυπα concept που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και να τους εξασφαλίσει τη μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Στην σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, όταν καθημερινά κλείνουν δεκάδες επιχειρήσεις το Franchise κερδίζει συνεχώς έδαφος και ανοίγουν καθημερινά νέα καταστήματα με τη μέθοδο αυτή.

Παίρνοντας τα στοιχεία από την προηγούμενη έκθεση, μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν άνοιξα ν πάνω από 100 Franchise τα οποία λειτουργούν σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι Franchisees επένδυσαν άνω των 15.000.000€ εξασφαλίζοντας εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από τους κάτωθι κλάδους:

Εστίαση – Σούπερ Μάρκετ – Είδη Διατροφής – Καφέ – Αρτοποιεία – Πίτσα – Παγωτά – Donuts – Υγεία και Ομορφιά – Καλλυντικά – Έπιπλα – Ηλεκτρικά Είδη – Ποδήλατα – Εκπαίδευση Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής – Φροντιστήρια Επιδιορθώσεις Υποδημάτων – Αυτόματοι Πωλητές – Μεσιτικά Γραφεία – Ανακαινίσεις και Εξοπλισμοί Καταστημάτων και άλλα.

Παράλληλα με τη 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ FRANCHISE Θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση BUSINESS OPPORTUNITY (Επώνυμες Εμπορικές Συνεργασίες)που απευθύνεται σε όσους θέλουν να εντάξουν στην επιχείρηση τους Shop in Shop, Corner ή να ασχοληθούν με αποκλειστικές αντιπροσωπείες.

Καθώς και η SHOP DESIGN (Κατασκευή – Ανακαίνιση καταστημάτων και Εξοπλισμού).

Και φέτος όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο την Κυριακή και την Δευτέρα σεμινάρια από έμπειρους συμβούλους Franchise. Όσοι τα παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση για τη μέθοδο του Franchise.

Η 15η Διεθνής Έκθεση Franchise 2013 διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Franchise (WFC), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise και του Αραβο-Ελληνικού επιμελητήριου εμπορίου και ανάπτυξης.