Ημερίδα δικτύωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων στις 29 Σεπτεμβρίου

Τη διαμόρφωση μίας ισχυρής αλυσίδας εξωστρέφειας, μεταξύ εξαγωγικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων μεταφορών, διαμεταφορών και logistics, σφυρηλατούν οι δυναμικότερες επιχειρήσεις των πιο διεθνοποιημένων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 πμ στο Ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας. Εκεί θα λάβει χώρα ειδική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μεταφορές & Τεχνογνωσία: Τα Logistics της Εξωστρέφειας», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, με την υποστήριξη της metagora.gr. και Κεντρικό Ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κύριο Κωστή Χατζηδάκη.
Στην Εκδήλωση θα αναπτυχθούν όλες οι δυνατότητες συνεργιών μεταξύ Εξαγωγέων, Μεταφορέων, Επιχειρήσεων Διαμεταφορών και Logistics, ως ενιαίου πυλώνα ενίσχυσης της συνολικής εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, ενώ θα αποτελέσει την απαρχή στενότερης η δυνατότητα ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ μεταξύ των επιχειρήσεων των εν λόγω κλάδων.

Οι συμμετέχοντες, Εξαγωγείς και στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άμεσα όλους τους πιθανούς συνεργάτες από τους παραπάνω κλάδους, καθώς και να ενημερωθούν για: Νέα Προϊόντα και Νέες Υπηρεσίες, τις Νέες Τάσεις στις Μεταφορές και τις Αποστολές Φορτίων στο εξωτερικό, τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Διασύνδεσης Παραγωγού και Αγοραστή.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι προκλήσεις και τα προβλήματα τόσο των εξαγωγικών επιχειρήσεων, όσο και των υποστηρικτικών προς τις εξαγωγές επιχειρήσεων, καθώς και να προταθούν κοινές λύσεις ουσιαστικής στήριξης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

epixeiro.gr