Σεμινάριο: "Σύγχρονα εργαλεία πωλήσεων και προώθησης Brand!" - Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ συνεχίζει την σειρά σεμιναρίων του , με ένα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο όσο ποτέ σεμινάριο "Σύγχρονα εργαλεία πωλήσεων και προώθησης Brand!" με ομιλητή τον Μηλιάτση Γιάννη δημιουργό του Bizman.gr με εμπειρία στις πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης 20:45 στην αίθουσα του συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Πλατέια Αριστοτέλους 5 στον ημιώροφο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο Φώτιο Σταυρόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο και για την φιλοξενία του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους με την προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή σας στην σχετική φόρμα εδώ

Όποιος επιθυμεί να λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου το κόστος της έντυπης βεβαίωσης ανέρχεται στα 5 Ευρώ όσο το κόστος δημιουργίας τους !

Για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής

Προσοχή : Δεν θα σταλούν ηλεκτρονικά βεβαιώσεις!

***Η φόρμα εγγραφής λειτουργεί κανονικά και μας έρχονται όλες οι συμμετοχές σας και δεν χρειάζεται να κάνετε πάνω από μια προσπάθεια απλά σε σας φαίνεται λόγω κάποιου προβλήματος πως δεν λειτουργεί οπότε μην σας αγχώνει αυτό!!!

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

Σε μια εποχή που οι πωλήσεις αλλάζουν και γίνονται ακόμα πιο περίπλοκες πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα νέα εργαλεία που υπάρχουν στην διάθεσή μας έτσι ώστε να πετύχουμε. Σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε νέα εργαλεία τόσο για ανεύρεση πελατών όσο και για επικοινωνία, παρουσίαση αλλά και κλείσιμο πώλησης. Επίσης το σημαντικότερό όλων, η αλλαγή της νοοτροπίας και της φιλοσοφίας που πρέπει να έχουμε έτσι ώστε να προωθήσουμε το προσωπικό μας και το εταιρικό μας Brand αποτελεσματικά.

Σε ποιους απευθύνεται

- Πωλητές οι οποίοι θέλουν να αυξήσουν τα αποτελέσματά τους.
- Νέοι που θέλουν να μάθουν την δεξιότητα της Πώλησης που θα τους βοηθήσει παντού στην ζωή.
- Νέοι επιχειρηματίες και επιχειρηματίες που γνωρίζουν ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα εάν ξέρουν να πουλάνε αποτελεσματικά.
- Startup εταιρίες που ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να εκπαιδεύσουν το δίκτυο πωλήσεών τους.

Προφίλ Ομιλητή

  • Δημιουργός του Bizman.gr με εμπειρία στις πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Μέλος του National Association of Sales Professionals. Μέλος του Sales and Marketing Executives International. Μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος. Συγγραφέας του Βιβλίου "Δεν ξέρεις να πουλάς;" Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και εκπαιδευτής πωλήσεων.
  • Εκπαιδευτής πωλήσεων στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο.
  • Certified Achology Life Coach


Επίσης στην εκδήλωση αυτή θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο σωματείο 


Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρόπουλος Χρήστος – 6944776041
Τζιώγας Χαράλαμπος – 6941599974

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΝΕ
www.clubne.com

Υποστηρικτές Επικοινωνίας

- ERGONblog - www.ergonblog.gr
- polis free press

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!