Ο ρόλος της δημιουργικότητας στην επιχείρηση σου

Έχεις χάσει την δημιουργικότητα σου; Νιώθεις πως δεν αποδίδει ο κόπος και οι προσπάθειες σου;

Δεν μπορείς να βρεις πρόσφορο έδαφος, ώστε να ευδοκιμήσει κάτι για το οποίο έχεις δώσει αγώνα, έχεις χάσει χρήματα, χρόνο και έχεις αφοσιωθεί τόσο, ώστε οι κόποι σου βλέπεις να ναυαγούν;

Οι επιλογές και οι λύσεις των προβλημάτων είναι περισσότερες από όσες μπορείς να φανταστείς. ΜΗΝ χάνεις την δημιουργικότητα σου, το πολύτιμο κλειδί στα παραπάνω ερωτήματα, είναι η δημιουργία. Η αναγέννηση και η υλοποίηση των δημιουργιών μας θα ανασύρουν τις μάταιες προσπάθειες του παρελθόντος. Ένας ηγέτης, manager, διευθυντής οφείλει πρωτίστως στον εαυτό του, να μη χάνει ποτέ την διαύγεια του και να θυμάται πάντα τον ρόλο του, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές του.

Όταν η δημιουργικότητα και το πάθος χάνεται, τότε αυτομάτως, έχει προκληθεί φθορά:
  • Στην εικόνα του προϊόντος
  • Στην εμπιστοσύνη του προς του καταναλωτές
  • Στο ίδιο το προϊόν

Τα παραπάνω σκιαγραφούν μια «υπόθεση» καθημερινής και προκαθορισμένης πορείας. Απαλλασσόμενοι από τα παρωχημένα και τετριμμένα μοτίβα δημιούργησε και αναγέννησε, το ήδη υπάρχον αντικείμενο της επιχείρησης σου, ακόμη και εάν για αυτό, κρίνεις πως υπάρχει έλλειψη απορροφητικότητας, μην φοβηθείς την ριζική αλλαγή του αντικειμένου, διότι οφείλει να συνάδει με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Δείτε το σεμινάριο για «Facebook & Instagram-Nέα Εποχή»


epixeiro.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!