Νέα μονάδα στη Λιβαδειά εγκαινίασε η Eurocatering

Tη λειτουργία νέας παραγωγικής μονάδας με έδρα τη Λιβαδειά εγκαινίασε η Eurocatering Α.Ε., που μετρά σχεδόν 20 χρόνια πορείας και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο πεδίο του ανεφοδιασμού της αγοράς με φρέσκα οπωροκηπευτικά, και έτοιμες σαλάτες.

Η νέα μονάδα δημιουργήθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά τον κλάδο μαζικής εστίασης HORECA, αλλά και να ικανοποιήσει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής της έτοιμης σαλάτας. Συγκεκριμένα, η προσθήκη της νέας αυτής μονάδας κρίθηκε απαραίτητη από τη διοίκηση της εταιρείας ως αποτέλεσμα της αύξησης των πωλήσεων, άρα και της παραγωγής και της ταυτόχρονης επένδυσης σε επιπλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Η λειτουργία της, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και μια νέα γραμμή παραγωγής πατάτας (καθαρισμένη, τεμαχισμένη, τυποποιημένη φρέσκια πατάτα σε διάφορους τρόπους κοπής), πρόκειται να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της Eurocatering Α.Ε. στον κλάδο και να βελτιστοποιήσει επιπλέον την ποιότητα των υπηρεσιών της.

«Αναβαθμίζοντας την παραγωγική δυναμική της και τις εγκαταστάσεις της, η Eurocatering Α.Ε. μπορεί να εγγυηθεί, περισσότερο από ποτέ, τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας της, τη φρεσκάδα των προϊόντων της και, φυσικά, τη σταθερότητα που οφείλει να εμπνέει στους συνεργάτες της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

businessnews.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!