Εξωδικαστικός Συμβιβασμός: Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων, στις 27 Μαρτίου, στο ΕΒΕΘ

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός - Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων», την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεών του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν οι πρόσφατες αλλαγές στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών που συνετέλεσαν στο να γίνει η διαδικασία αυτή πιο φιλική, καθώς η ελλιπής πληροφόρηση όσον αφορά τις κατάλληλες ενέργειες και τις κρίσιμες τακτικές πριν την διαδικασία αλλά και μετά την έγκρισή της, προκαλεί ακόμα ανησυχία και επιφυλάξεις στον επιχειρηματικό κόσμο. Παράλληλα θα αναπτυχθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις διατήρησης της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου κατά τη ρύθμιση δανείων, σύμφωνα με την Υπ. Απόφαση υπ. αριθ. 2/94253/0025 (ΦΕΚ Β 5960/31-12-2018).

Τα παραπάνω θέματα θα παρουσιασθούν από τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, εταιρεία Building Solid Success (BSS), ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και οικονομικής διεύθυνσης.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, θα συντονίσει και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr) μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΘ, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, τηλ. 2310-370132.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!