ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

SMART PARK: Ενδιαφέρον μισθωτών για την φάση επέκτασης του

Άνω του 50% της συνολικής υπό κατασκευή επιφάνειας της Β’ Φάσης Ανάπτυξης του Εμπορικού Πάρκου SMART PARK έχει ήδη μισθωθεί σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης προϊόντων ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, αθλητικών ειδών και επίπλων, με βάση τα δεσμευτικά προσύμφωνα εμπορικής μίσθωσης που έχουν μέχρι σήμερα υπογραφεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», θυγατρική της εταιρείας REDS A.E., μέλους του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έχει προχωρήσει σε υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με την «DECATHLON», την «MARKS AND SPENCER», την «ΔΙΑΦΑΝΟ» και την «BO CONCEPT» για την ανάπτυξη ομώνυμων καταστημάτων λιανικής, καθώς και με την «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος «GAP».

Μέσω των σχετικών δεσμευτικών προσυμφώνων επιτυγχάνεται η μίσθωση συνολικής επιφάνειας περίπου 7.250 τ.μ. που αντιστοιχεί σε ποσοστό πληρότητας της μισθωτικής επιφάνειας του νέου κτιρίου περίπου 55%, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πληρότητα στον όροφο του κτιρίου ανέρχεται στο 87%. H κατασκευή της Β’ Φάσης του Εμπορικού Πάρκου, προϋπολογισμού περίπου 26 εκατ. ευρώ, έχει ήδη ξεκινήσει με ανάδοχο την ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ κι αναμένεται η νέα επέκταση να λειτουργήσει τον Νοέμβριο του 2019. Σημειώνεται πως με βάση το ενδιαφέρον που έχει μέχρι στιγμής εκφραστεί, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν πρόσθετες εμπορικές συμφωνίες για τη μίσθωση καταστημάτων στους τομείς της τεχνολογίας, ένδυσης- υπόδησης, εστίασης κλπ.

Ως προς τη Β’ Φάση Ανάπτυξης του SMART PARK, ο Γιάννης Μωραΐτης, διευθύνων σύμβουλος της REDS Α.Ε. δήλωσε: «Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση που αντανακλά την ιδιαίτερη αξία του SMART PARK, που το κατέστησε αγαπημένο προορισμό εμπορίου και αναψυχής ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Δημιουργούμε έναν ισχυρότατο εμπορικό πόλο με συνολική μισθώσιμη επιφάνεια που υπερβαίνει τις 50.000 τ.μ., αυξάνοντας τις επιλογές με δημοφιλείς αλυσίδες καταστημάτων και χώρων αναψυχής για κάθε ηλικία και ανάγκη».

ered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]