ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Πώς η ΑMD Τelecom από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε το ενδιαφέρον της Google

Το ενδιαφέρον της Google απέσπασε η εταιρεία παραγωγής AMD Telecom, από τη Θεσσαλονίκη. Ο κολοσσός της τεχνολογίας αποφάσισε να εντάξει την ελληνική εταιρεία στο θεματικό της περίπτερο, το οποίο παρέχει τεχνολογικές προτάσεις στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας, Africacom.

Η προσέγγιση από τη Google προς ελληνική επιχείρηση προήλθε, δεδομένου ότι η AMD Telecom συνεργάζεται με αεροπορικές εταιρείες διεθνούς βεληνεκούς, στην παροχή υπηρεσιών RCS. Πρόκειται ουσιαστικά για την επόμενη μέρα στην τεχνολογία των επικοινωνιών, την οποία εφαρμόζουν εκτός από τη Google, σημαντικά δίκτυα τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, παρέχοντας τη δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων με εμπλουτισμένο περιεχόμενο. Έτσι, εκτός από το κείμενο, το RCS δίνει και τη δυνατότητα αποστολής εικόνων, βίντεο, ήχου, χαρτών και άλλων διαδραστικών πληροφοριών, αποτελώντας βασικό εργαλείο επικοινωνίας επιχειρήσεων με τους πελάτες τους κατά την αποστολή μηνημάτων.

Συνεργασία με τη Google μέσω... Routte

Σημειώνεται ότι ήδη οι δύο πλευρές συνεργάζονται μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής Routte, την οποία έχει δημιουργήσει η AMD Telecom, και παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με γραπτά μηνύματα και άλλες σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους.

Στο πελατολόγιό της Microsoft, Skype, Uber, AXA

Αυτή τη στιγμή, στο πελατολόγιο της AMD Telecom περιλαμβάνονται περίπου 15.000 ενεργοί πελάτες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων εταιρείες που εντάσσονται στο δείκτη Fortune 500. Eνδεικτικά παραδείγματα συνεργασιών, είναι τόσο οι μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης διεθνώς καθώς και εταιρείες όπως oι Μicrosoft, Skype, Uber, ΑΧΑ Insurance.

Είσοδος στις ΗΠΑ και επέκταση σε νέες αγορές

Διαθέτει 13 θυγατρικές διεθνώς, ενώ διατηρεί την έδρα της στη Λητή Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα μπήκε στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, ιδρύοντας την πρώτη της θυγατρική εταιρεία. Με αυτή την κίνηση εκπλήρωσε έναν από τους βασικούς στρατηγικούς της στόχους, λανσάροντας ως βασικό προϊόν την πλατφόρμα Routee, την οποία αναπτύσσει επί αμερικανικού εδάφους. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με fund του εξωτερικού, με προοπτική την περαιτέρω επέκτασή της και σε νέες αγορές.kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]