Τα πιο πρωτότυπα επιχειρηματικά δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται «προ των πυλών» και το επιχειρώ σας βάζει στο «mood» και σας προτείνει πέντε ξεχωριστά επαγγελματικά δώρα, για κάθε γούστο και βαλάντιο! Επιλέξτε αυτό που θέλετε να προσφέρετε, σε άλλους ή - γιατί όχι - ακόμη και στον εαυτό σας και... καλά Χριστούγεννα!



Αγαπάμε τα δώρα! Έτσι, η ιδέα της δωρεάς είναι πάντα μια έμπνευση για εμάς! Εάν θέλετε να δώσετε ένα δώρο στους πελάτες σας, η Ploos Design έχει για εσάς όλες τις επιλογές. Η συλλογή μας είναι πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες, καθώς μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς εξατομικευμένα κουτιά δώρου με προϊόντα από την συλλογή μας, όπως αρωματικά κεριά, φλιτζανάκια του καφέ, αξεσουάρ γραφείου και πολλά άλλα!


Χειροποίητο γούρι μεταλλικό με σχέδιο σπιτιού, με vintage αισθητική, από το zoulovits.com, με κορδόνι βελούδινο γκρι, κορδέλα μπορντό με αστεράκια και μεταλλικά στοιχεία στο τελείωμα. Ένα από τα πιο κλασσικά και συμβολικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στους συνεργάτες σας για το νέο έτος!


Εδώ και λίγες ημέρες, στο papyroc.gr εμφανίζονται όλα τα νέα σετ parker για τις γιορτές. Νέα σετάκια Parker με πολυτελή συσκευασία δώρου από το κατάστημά μας. Τα φετινά είδη έρχονται με πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ξεκινώντας από μόλις 21.90€ (Σετ Κασετίνες Parker) και φτάνοντας μέχρι τα 250€. Μπορείτε να δείτε κασετίνες με διπλά σετ, πχ στυλό διαρκείας και roller ball, στυλό διαρκείας και πένα κ.α. Οι επιλογές είναι πολλές, είτε για προσωπικό δώρο είτε για επαγγελματικό δώρο, σε ποσότητες έπειτα από έγγραφη προσφορά που μπορεί να σας παρατεθεί από το αρμόδιο τμήμα με ένα email αιτήματος στο info@papyroc.gr. Φυσικά, σε όλες τις επιλογές μπορείτε να επιλέξετε τη χάραξη αρχικών για ακόμα πιο προσωποποιημένο δώρο!


Σε μία εξαιρετική συσκευασία, η βότκα Legend of the Kremlin, που θα βρείτε στο greeceandgrapes.com,είναι μια premium ρωσική βότκα προερχόμενη από κορυφαίας ποιότητας δημητριακά και με χρήση νερού πηγής. Είναι εξαιρετικά βελούδινη και κρεμώδης, με ένα ευχάριστο πιπεράτο τελείωμα. Είναι τέλος γνωστή ως επίσημος προμηθευτής βότκας του ρωσικού κοινοβουλίου!



Η μεταλλική θήκη επαγγελματικών καρτών Card Box της Lexon, που θα βρείτε στο Public, είναι μια λιτή μίνιμαλ θήκη που εντυπωσιάζει. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο, η θήκη για επαγγελματικές κάρτες Card Box της Lexon είναι ανάλαφρη και κομψή. Διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό που θα σας εκπλήσσει και το βολικό του μέγεθος θα σας διευκολύνει στη μεταφορά της!

epixeiro.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!