Διευρύνει την παρουσία του στην Ελλάδα πολυεθνικός κολοσσός

Κατάστημα και στο εμπορικό πάρκο SMART PARK, αποκτά η πολυεθνική εταιρία αθλητικών ειδών DECATHLON καθώς ήδη έχει υπογράψει δεσμευτικό προσύμφωνο εμπορικής μίσθωσης με την «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», θυγατρική της εταιρείας REDS A.E., μέλους του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. 

Να σημειωθεί πως ποσοστό άνω του 50% της συνολικής υπό κατασκευή επιφάνειας της Β' Φάσης Ανάπτυξης του Εμπορικού Πάρκου SMART PARKέχει ήδη μισθωθεί σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης προϊόντων ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, αθλητικών ειδών και επίπλων, με βάση τα δεσμευτικά προσύμφωνα εμπορικής μίσθωσης που έχουν μέχρι σήμερα υπογραφεί.

Πιο συγκεκριμένα, η «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», θυγατρική της εταιρείας REDS A.E., μέλους του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έχει προχωρήσει σε υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με την «DECATHLON», την «MARKS AND SPENCER», την «ΔΙΑΦΑΝΟ» και την «BO CONCEPT» για την ανάπτυξη ομώνυμων καταστημάτων λιανικής, καθώς και με την «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος «GAP». 

Μέσω των σχετικών δεσμευτικών προσυμφώνων επιτυγχάνεται η μίσθωση συνολικής επιφάνειας περίπου 7.250 τ.μ. που αντιστοιχεί σε ποσοστό πληρότητας της μισθωτικής επιφάνειας του νέου κτιρίου περίπου 55%, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πληρότητα στον όροφο του κτιρίου ανέρχεται στο 87%. H κατασκευή της Β' Φάσης του Εμπορικού Πάρκου, προϋπολογισμού περίπου 26 εκατ. ευρώ, έχει ήδη ξεκινήσει με ανάδοχο την ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ κι αναμένεται η νέα επέκταση να λειτουργήσει τον Νοέμβριο του 2019. Σημειώνεται πως με βάση το ενδιαφέρον που έχει μέχρι στιγμής εκφραστεί, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν πρόσθετες εμπορικές συμφωνίες για τη μίσθωση καταστημάτων στους τομείς της τεχνολογίας, ένδυσης- υπόδησης, εστίασης κλπ.


ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

DECATHLON GREECE SPORTING GOODS

DECATHLON
λιανική πώληση αθλητικών προϊόντων και αθλητικών ειδών αναψυχής

3.150m2

MARKS AND SPENCER MARINOPOULOS GREECE S.A.

MARKS AND SPENCER
λιανική πώληση προϊόντων ένδυσης (ανδρικής, γυναικείας, παιδικής), υπόδησης και αξεσουάρ

1.370m2

ΔΙΑΦΑΝΟ Α.Ε.

ΔΙΑΦΑΝΟ
λιανική πώληση προϊόντων ειδών οικιακού εξοπλισμού


1.200m2

LIFE CONCEPT Α.Ε.

BO CONCEPT
λιανική πώληση επίπλων, χαλιών, ειδών φωτισμού και συναφών ειδών οικιακής χρήσης


900m2

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

GAP
λιανική πώληση προϊόντων ένδυσης,  υπόδησης (ανδρική, γυναικεία και παιδική) και συναφών αξεσουάρ


620m2


businessnews.gr