Διακόσμηση ξενοδοχείων – Ιδέες διακόσμησης που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες σας

Η διακόσμηση ξενοδοχείων είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στον χώρο της φιλοξενίας, καθώς τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα τοποθετήσετε στην κεντρική είσοδο, την τραπεζαρία και τα δωμάτια θα καθορίσουν την εμπειρία των επισκεπτών και, κατ επέκταση, τις βαθμολογίες του ξενοδοχείου σας στις πλατφόρμες κρατήσεων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πολύ εύκολα να αποκτήσετε ένα ισχυρό brand αλλά και ότι όλο και περισσότεροι επισκέπτες θα θέλουν να μείνουν στο ξενοδοχείο σας.

Εμείς διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε μια σειρά από ιδιαίτερα κομμάτια διακόσμησης που θα μεταμορφώσουν τους χώρους σας εύκολα και χωρίς κόπο.

Διακόσμηση Ξενοδοχείων – Υποδοχή

Κατά την άφιξή τους, οι επισκέπτες περνούν περίπου 15-20 λεπτά στην υποδοχή για να ολοκληρώσουν την διαδικασία του check–in. Αυτός ο χρόνος είναι υπεραρκετός για να τους εντυπωσιάσετε και να τους δημιουργήσετε μία θετική εικόνα για τον χώρο σας μέσα από ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές. Για να τα καταφέρετε, χρησιμοποιήστε δημιουργικά τους “καμβάδες” της υποδοχής, που δεν είναι άλλοι από τους τοίχους και το πάτωμα. Δύο μεγάλες επιφάνειες που προσφέρονται για δημιουργική διακόσμηση και συνθέσεις που τραβήξουν τα βλέμματα.

Διακοσμητικά τοίχου:


Δημιουργήστε μία σύνθεση από διακοσμητικά τοίχου ακριβώς δίπλα στο registration desk χρησιμοποιώντας διακοσμητικά από ιδιαίτερα υλικά. Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα σετ μεταλλικών διακοσμητικών Prisma της εταιρείας Umbra που θα δώσουν μία minimal νότα στον χώρο σας.


Εναλλακτικά, αν θέλετε κάτι πιο ζωντανό, μπορείτε να δημιουργήσετε μία πολύχρωμη γωνιά χρησιμοποιώντας τα διακοσμητικά Confetti της ίδια εταιρείας. Και στις δύο περιπτώσεις, με πολύ λίγο κόπο θα έχετε μία φωτογραφική γωνιά στον χώρο της υποδοχής σας που θα προσδιορίσει την εικόνα της επιχείρησής σας και θα πρωταγωνιστήσει στο φωτογραφικό άλμπουμ της ιστοσελίδας σας και των ιστοσελίδων ηλεκτρονικών κρατήσεων.

Φωτιστικά:


Αν θέλετε να προσδιορίσετε τον χαρακτήρα του χώρου της υποδοχής με μία μόνο ιδιαίτερη και χρηστική πινελιά, δοκιμάστε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό όπως το ιστορικό Nimba της εταιρείας Santa & Cole. Το συγκεκριμένο φωτιστικό σχεδιάστηκε από τον Antoni Arola σε design που βασίστηκε στο πρώτο Nimba (1997). Απλό και σύγχρονο, θα χαρίσει στον χώρο σας την επιβλητικότητα που χρειάζεται.
Διακόσμηση Ξενοδοχείων – Δωμάτια

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο επισκέπτης μόλις μπει στο δωμάτιο θα είναι να κοιτάξει γύρω του. Το δεύτερο, να βγάλει το παλτό του. Σε ένα ξενοδοχείο, τα ράφια και τα ντουλάπια δεν είναι ποτέ αρκετά. Πάντα θα χρειάζεται ένα “χέρι βοηθείας” για να κρατήσει ένα ρούχο, μία πετσέτα, μία ομπρέλα ή μία σακούλα με αναμνηστικά ψώνια. Αυτό το “χέρι βοηθείας” μπορείτε να το δώσετε εύκολα και με στυλ προσθέτοντας μοντέρνες κρεμάστρες ή έναν πρωτότυπο καλόγερο δίπλα στην είσοδο του δωματίου.

Κρεμάστρες και καλόγεροι:


Αν ο χώρος σας είναι urban, δοκιμάστε την κρεμάστρα Skyline της εταιρείας Umbra που είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά των αστικών τοπίων. Η συγκεκριμένη κρεμάστρα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις (μαύρο και λευκό) και λειτουργεί ταυτόχρονα ως διακοσμητικό στοιχείο χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της.


Αν πάλι ψάχνετε κάτι minimal, δοκιμάστε τον καλόγερο Game of Trust της εταιρείας Miniforms που αποτελείται από τρία κομμάτια που κλίνουν το ένα πάνω στο άλλο δημιουργώντας μία εξάρτηση ανάμεσα στα τρία σκέλη από όπου προκύπτει και το όνομα του προϊόντος που σημαίνει “παιχνίδι εμπιστοσύνης”.
Διακόσμηση ξενοδοχείων – Μπάνιο


Αν ο χώρος του μπάνιου είναι περιορισμένος, συνδυάστε τη λειτουργικότητα με το στυλ, επενδύοντας σε καθρέφτες δαπέδου Vala της εταιρείας Umbra που όχι μόνο έχουν το απαραίτητο μέγεθος που μπορεί να καλύψει την ανάγκη για καθρέφτη σε ολόκληρο το δωμάτιο, αλλά προσφέρουν επίσης θέσεις όπου μπορούν οι επισκέπτες σας να κρεμούν τις πετσέτες ή τα ρούχα τους κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για μία βόλτα στην πόλη.

Αν σας άρεσαν οι παραπάνω ιδέες θα τις βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis. Αναζητείστε ανάμεσα από χιλιάδες ιδέες διακόσμησης και επιλέξτε τα έπιπλα και τα αντικείμενα που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο. Είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας;

hotelmag.gr