Τα Case Study Rooms που θα παρουσιαστούν στο 100% Hotel Show 2018

Στο νέο, καινοτόμο εκθεσιακό τομέα του 100% Hotel Show, επιλεγμένοι Σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πραγματικά, απτά παραδείγματα των σχεδιαστικών υπηρεσιών τους, μέσω μιας ολοκληρωμένης πρότασης ξενοδοχειακού δωματίου.

Η πρώτη εφαρμογή των “Case Study Rooms” πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 100% Hotel Show 2018 και η επιλογή των σχεδιαστών που εγκαινιάζουν το νέο αυτό section της Έκθεσης, έγινε κατόπιν της σχετικής αξιολόγησης προτάσεων που ζητήθηκαν από τα Μελετητικά Γραφεία που έχουν λάβει μέρος στις ως τώρα διοργανώσεις των Hotel Design Awards. Παράλληλα, υπάρχει μια ακόμη συμμετοχή, η οποία έρχεται ως συνέχεια της πολύ σημαντικής, conceptual κίνησης εξωστρέφειας την οποία επιμελήθηκε η ομάδα του 100% Hotel Show 2018, και αυτή δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece στη σημαντικότερη Ξενοδοχειακή Έκθεση της Μέσης Ανατολής, “The Hotel Show Dubai”.

Στο concept “Case Study Rooms” του 100% Hotel Show 2018, επιλέχθηκαν ώστε να συμμετάσχουν:
  • το αρχιτεκτονικό γραφείο 2728studio και η ομάδα του Smart Interiors, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στα Hotel Design Awards.
  • Το Sotiris Lazou Design Studio, ως συνέχεια της δράσης εξωστρέφειας στη “The Hotel Show Dubai”.

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ