ΕΒΕΘ: Εκδήλωση στις 19/11 με θέμα "Η χρησιμότητα της ασφάλισης των εμπορικών πιστώσεων για επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, νομική υποστήριξη"

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η χρησιμότητα της ασφάλισης των εμπορικών πιστώσεων για επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, νομική υποστήριξη», με το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων–ΣΕΒΕ, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 17:00 – 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ.

Στόχος της Ημερίδας είναι να προσφέρει σε εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο εξαγωγικό εμπόριο, αλλά και γενικότερα σε διεθνείς συνεργασίες και έργα στο εξωτερικό, εξειδικευμένη πληροφόρηση σχετικά με τον μηχανισμό της ασφάλισης πιστώσεων, τη χρησιμότητα και αναγκαιότητά του καθώς και όλο το πλέγμα νομικής υποστήριξης που μπορεί να συμβάλει σε κερδοφόρες εξαγωγές.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, πρέπει να συμπληρώσουν την on line συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν πατώντας εδώ.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΘ, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, τηλ. 2310-370132.