H Huawei με το Mate 20 Pro κοιτά κατάματα την Apple!

Yπομονή θα πρέπει να κάνουν, όπως φαίνεται, οι φίλοι της Huawei και ιδιαίτερα αυτοί που επιθυμούν να πιάσουν στα χέρια τους άμεσα τη νέα "ναυαρχίδα" της εταιρείας το Huawei Mate 20 Pro, καθώς οι προ-παραγγελίες έχουν υπερ-καλύψει την αρχική ζήτηση για Mate 20 Pro.

Φαίνεται λοιπόν πως η Huawei έχει καταφέρει να κοιτάζει κατάματα πλέον την Apple και το iPhone, όχι μονάχα στο πεδίο της τεχνολογίας, αλλά και στην γενικότερη φιλοσοφία, στον τρόπο δηλαδή που και η ίδια η εταιρεία προσεγγίζει την αγορά, αλλά και οι "fun" της Huawei βλέπουν πλέον την εταιρεία και τα προϊόντα της.

Οι πληροφορίες του EMEAgr αναφέρουν πως οι προ-παραγγελίες για το Huawei Mate 20 Pro έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες της εταιρείας, ενώ σε ότι αφορά τον αριθμό των συσκευών που έχουν "ζητήσει" να αποκτήσουν πρώτοι οι "fun" της εταιρείας, από το δίκτυο μεταπωλητών της Huawei, αυτός φαίνεται πως έχει πέντε ψηφία!

Θυμίζουμε πως το Huawei Mate 20 Pro έρχεται – επίσημα – στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου με μια εξαιρετική προσφορά από την πλευρά της Huawei. Συγκεκριμένα, το Huawei Mate 20 Pro θα μπορεί κάποιος – όποιος προλάβει δηλαδή – να το αποκτήσει στα 1.049 ευρώ με δώρο, αξίας 249 ευρώ, το HUAWEI Watch GT.

Το Mate 20 Pro το οποίο συνδυάζει την καινοτομία με την υψηλή αισθητική είναι κατασκευασμένο από 3D γυαλί και μέταλλο με τέσσερις κάμερες και τον κορυφαίο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980.

Αξίζει τέλος, να αναφέρουμε, πως το Mate 20 Pro βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου Κουρκουτά και στις επόμενες ημέρες θα διαβάσετε το πληρέστερο αφιέρωμα για τη νέα ναυαρχίδα της Huawei.


emea.gr