Σειρά τριών ενημερωτικών εκδηλώσεων για εξαγωγείς διοργανώνει το ΕΒΕΘ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προσηλωμένο στο στόχο του να προσφέρει στήριξη στις εξωστρεφείς επιχειρήσεις-μέλη του, σας προσκαλεί  σε σειρά τριών ενημερωτικών εκδηλώσεων, που απευθύνονται τόσο σε καταξιωμένες εξαγωγικές επιχειρήσεις όσο και σε νεοεισερχόμενες στον εξαγωγικό στίβο, που θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, 2ος όρ..

Πιο συγκεκριμένα, το Επιμελητήριό μας διοργανώνει:

Α. Εκδήλωση με θέμα: «Διεθνείς εμπορικές συμβάσεις και επίλυση διαφορών σε διεθνείς συναλλαγές» την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Β.Εκδήλωση με θέμα: «Χρηματοδότηση και ασφάλεια διεθνών συναλλαγών» την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Γ.Εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγική διείσδυσης σε αγορές του εξωτερικού» την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00.


Το το πρόγραμμα κάθε εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εφόσον σας ενδιαφέρoυν οι εν λόγω εκδηλώσεις, η συμμετοχή στις οποίες είναι δωρεάν, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική ON LINE Δήλωση συμμετοχής, ως το μεσημέρι της 23.10.2018. Είναι ευνόητο ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μετάσχει σε όσες από τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις επιθυμεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ.: 2310-370.132.

Σύμφωνα με την επιμελητηριακή νομοθεσία (Ν. 4497/17 άρθρο 62γ) , μεταξύ των σκοπών των Επιμελητηρίων, είναι η παροχή στα μέλη τους πληροφοριών για κάθε οικονομικό θέμα. Εάν, παρ’ όλα αυτά, δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ουδεμία ηλεκτρονική ενημέρωση από το ΕΒΕΘ – όπως πληροφορίες για επιχειρηματικές εκδηλώσεις, επιδοτήσεις, ευκαιρίες συνεργασίας, νόμους κλπ.), παρακαλούμε να μας στείλετε σχετικό μήνυμα πατώντας εδώ.