ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τον κλάδο των δομικών υλικών και κατασκευών στις 10 Οκτωβρίου

Εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης με επίκεντρο τις τάσεις και τις προοπτικές στον κλάδο των δομικών υλικών και των κατασκευών πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΕΒΕΘ είναι η 2η κατά σειρά έπειτα από ανάλογη εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης, η οποία είχε διοργανωθεί από το Επιμελητήριο για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Η εσπερίδα (το πρόγραμμα της οποίας βρίσκεται εδώ) στοχεύει αφενός στην ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών και των δομικών υλικών, στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, αφετέρου δε στην προώθηση της συνεργασίας τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων όσο και μεταξύ αυτών και πανεπιστημιακών/ερευνητικών φορέων, που ειδικεύονται σε συναφή θεματικά αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των παρουσιάσεων και της σχετικής συζήτησης, θα ακολουθήσει cocktail δικτύωσης, στους χώρους του ΕΒΕΘ, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και ερευνητές να συζητήσουν για τις δυνατότητες συνεργασίας τους.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι βιομηχανίες ISOMAT ΑΕ και KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε..

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το παρόν δελτίο συμμετοχής, ως την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, πεδίο σημαντικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]