Public: Επέκταση στην Κύπρο με 5ο κατάστημα

Η αλυσίδα καταστημάτων Public, μέλος του Ομίλου Olympia, επεκτείνει το δίκτυό της με ένα νέο κατάστημα στην Κύπρο, αριθμώντας 5 καταστήματα στη χώρα και συνολικά 54 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το νέο κατάστημα Public που εγκαινιάστηκε στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμόχωστου είναι ένα υπερσύγχρονο super store 800 τ.μ., στο οποίο έχουν ήδη δημιουργηθεί 20 νέες θέσεις εργασίας. Το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης, μεταφέροντας το μοναδικό concept των Public στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πάνω από 500.000 είδη ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, όπως tablets, smartphones, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο του Παραλιμνίου, μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου, στη λεωφόρο 1ης Απριλίου και καλύπτει γεωγραφικά το νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερα τουριστικής περιοχής του Πρωταρά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Public, κ. Χρήστος Καλογεράκης, ανέφερε: «Πιστοί στο πλάνο μας συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη του δικτύου των Public με ένα νέο κατάστημα στην Κύπρο, μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς. Μέσα σε 12 έτη δραστηριοποίησης στην Κυπριακή αγορά, έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, λειτουργώντας συνολικά 5 καταστήματα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα του νησιού. Το μοναδικό concept των Public, σε συνδυασμό με την εξαιρετική δουλειά των ανθρώπων μας στην Κύπρο, έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τα καταστήματά μας σε σημεία αναφοράς για τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται, παρέχοντας την απαιτούμενη ώθηση για περαιτέρω επέκταση».

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος συμπίπτουν με την προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και μαθητές στο Παραλίμνι, όπως και στις υπόλοιπες πόλεις του διευρυμένου δικτύου καταστημάτων Public σε Ελλάδα και Κύπρο, να βρουν τις καλύτερες συλλογές επώνυμων brands, σχολικές τσάντες με τα πιο πρωτότυπα σχέδια, αμέτρητα στυλό, μολύβια, μπλοκ, τετράδια και είδη οργάνωσης γραφείου, σχολικά βιβλία, βοηθήματα και ξενόγλωσσα βιβλία σε μοναδικές τιμές.

businessnews.gr