Check-in με αναγνώριση προσώπου από τη Marriott

Η Κοινοπραξία του Ομίλου Alibaba και της Marriott International ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δημιούργησε το check-in με αναγνώριση προσώπου.

Στα ξενοδοχεία της Marriott, λοιπόν, αναμένεται , το προσωπικό να μπορεί να εργαστεί πιο αποτελεσματικά για να προσφέρουν τα καλύτερα και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες τους.

Με την τεχνογνωσία της Fliggy στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και τις πληροφορίες φιλοξενίας της κοινοπραξίας Alibaba και Marriott, το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε πιλοτικά από τον Ιούλιο του 2018 σε δύο ξενοδοχεία της Marriott στην Κίνα. Αυτή η κίνηση αποτελεί μια πρωτοπορία στην παγκόσμια αγορά φιλοξενίας.

Η παραδοσιακή διαδικασία check-in του ξενοδοχείου διαρκεί τουλάχιστον 3 λεπτά και ακόμη περισσότερο κατά τις ώρες αιχμής, με τα περισσότερα από αυτά να ξοδεύονται στην ουρά αναμονής. Με την υιοθέτηση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, η διαδικασία check-in μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Οι επισκέπτες πρέπει απλώς να σαρώσουν τα αναγνωριστικά τους, να πάρουν μια φωτογραφία και να εισάγουν στοιχεία επικοινωνίας σε μια μηχανή αυτοβοήθειας. Στη συνέχεια, η έξυπνη συσκευή θα διανείμει τις κάρτες- κλειδιά του δωματίου, αφού επιβεβαιωθούν οι ταυτότητες και οι πληροφορίες της κράτησης.

hoteldesign.gr