ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Δύο νέα καταστήματα ανοίγει η δανέζικη JYSK στην Ελλάδα

Δύο νέα καταστήματα στην Ελλάδα σε Καλαμάτα και Πύργου θα προστεθούν από την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο δίκτυο της JYSK ανεβάζοντας σε 21 τον αριθμό των καταστημάτων της αλυσίδας στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος JYSK Καλαμάτας είναι περίπου 900 τετραγωνικά μέτρα ενώ ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος JYSK Πύργου είναι περίπου 1000 τετραγωνικά μέτρα. Το κατάστημα JYSK Καλαμάτας βρίσκεται στο λιμάνι, Τσαμαδού, Κορώνης και Κανάρη ενώ το κατάστημα JYSK Πύργου βρίσκεται στο 1Ο ΧΛΜ Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK , με αφορμή τα διπλά εγκαίνια σε Καλαμάτα και Πύργο, αναφέρει : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κλείνουμε το οικονομικό μας έτος εγκαινιάζοντας δύο ακόμα νέα καταστήματα. Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Η διεύρυνση του δικτύου μας δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες μας πανελλαδικά να επισκεφτούν τα καταστήματά μας και να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα».

ered.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]