Πλωτά ξενοδοχεία που εντυπωσιάζουν!

Το καλοκαίρι απαιτεί τη δροσιά του νερού, και τα πλωτά ξενοδοχεία υπόσχονται να κάνουν την επιθυμία αυτήν πραγματικότητα σε όλους τους επισκέπτες τους. Τα πλωτά αυτά ξενοδοχεία ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα, τόσο για το εξαιρετικό τους design, την αρχιτεκτονική και διακόσμησή τους, όσο και για τη μαγευτική θέα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

1) Good Hotel London, Μεγάλη Βρετανία.



Το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει 148 δωμάτια, ενώ επιλέγει για προσωπικό μακροχρόνια άνεργους με 10μηνες συμβάσεις. Τα δωμάτια διακατέχονται από ένα μινιμαλιστικό πνεύμα, είναι απλά με καθαρές γραμμές και απαλές μονοχρωμίες.

2) Salt & Sill, Σουηδία.



Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό σημείο, με τα νερά να πλημμυρίζουν από ζωή. Προσφέρει 23 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια που διακατέχονται από τη σκανδιναβική κουλτούρα, ενώ κάποια από τα δωμάτια έχουν δική τους μικρή σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στο θαλασσινό νερό. Ακόμη, υπάρχει ένα τεχνητός ύφαλος με αστακούς, ενώ το ξενοδοχείο γίνεται σιγά σιγά “πράσινο” με τη στροφή του σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

3) Salt & water Catamarans, Σερβία



Πρόκειται για ένα πλωτό οίκημα τύπου καταμαράν που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ή 4 άτομα. Το οίκημα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετακινηθεί από το σημείο όπου έχει προσαράξει, ώστε ο επισκέπτης να απολαύσει και να δει όλα όσα εκείνος επιθυμεί.

4) OFF Paris Seine, Γαλλία



Αυτό το εντυπωσιακό ξενοδοχείο – πλοίο βρίσκεται στα νερά του Σηκουάνα. Προσφέρει εντυπωσιακό και κομψό design σε κάθε δωμάτιο, από τα 54 δωμάτια και τις 4 σουίτες που είναι διαθέσιμα. Η πιο εντυπωσιακή σουίτα είναι η σουίτα ηλιοβασίλεμα που χαρακτηρίζεται από το πορτοκαλί χρώμα.

5) Solent Forts, Μεγάλη Βρετανία



Το συγκεκριμένο εντυπωσιακό πλωτό ξενοδοχείο, δημιουργήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, ενώ αρχικά αποτελούσε οχυρό. Αργότερα χρησιμοποιήθηκε για διάφορους λόγους κατά τον Β’ Π.Π. και εγκαταλείφθηκε το 1960. Σήμερα, ωστόσο, αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που η πρόσβασή του γίνεται μόνο μέσων μικρών πλοίων.


της Βασιλικής Πούλου
hoteldesign.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα