Mega Brokers: Γνωρίστε τα νέα γραφεία της εταιρείας αξίας 2,5 εκατ. ευρώ

Σε ρυθμούς εγκατάστασης και προσαρμογής στα νέα τους γραφεία βρίσκονται οι περίπου 60 διοικητικοί υπάλληλοι της Mega Brokers SA οι οποίοι μετακόμισαν πρόσφατα επί της οδού Φαλήρου 91 & Ζαν Μωρέας στο Κουκάκι, στο νέο ιδιόκτητο οκταώροφο κτήριο της Εταιρείας αξίας 2,5 εκατ. ευρώ.

Το κτήριο αγοράστηκε από τον κ. Χατζηθεοδοσίου το 2016, αναστηλώθηκε και ανακαινίστηκε πλήρως και εν συνεχεία εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που όπως μας παραδέχθηκε και ο ίδιος, κόστισε περίπου το 1/3 της συνολικής επένδυσης.


Διαθέτει εκπαιδευτικό κέντρο στον 5ο όροφο χωρητικότητας 100 ατόμων, meeting rooms στις διευθύνσεις πωλήσεων όλων των κλάδων για να υποδέχονται τους συνεργάτες τους, υπόγειο parking όπως επίσης και server room στη διάθεσή του IT department έτοιμο να υποστηρίξει ακόμα περισσότερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.


Στα παλιά γραφεία της Εταιρείας επί τη Λεωφόρο Συγγρού θα στεγαστούν οι συνεργάτες – Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Χατζηθεοδοσίου μας δήλωσε:

“Ενισχύουμε τη διαμεσολάβηση παρέχοντας στους συνεργάτες μας νέες υπερσύγχρονες υποδομές και ένα εκπαιδευτικό κέντρο άρτια εξοπλισμένο το οποίο σηματοδοτεί τη νέα φιλοσοφία της Εταιρείας. Σκοπός μας είναι οι διαρκείς εκπαιδεύσεις των συνεργατών μας. Ίσως αυτό να είναι και το μέλλον της δουλειάς μας. Μέχρι σήμερα είμαστε η μοναδική επιχείρηση που ως Διαμεσολαβητής έχουμε προχωρήσει σε μια τόσο μεγάλη επένδυση. Δεν είναι υπερβολή να την χαρακτηρίσω ίσως τη μεγαλύτερη επένδυση στην Ασφαλιστική Αγορά μετά την εξαγορά της Eurolife ERB από την FairFax και της ΑΤΕ από την ERGO. Μια επένδυση που δείχνει την πολύ καλή οικονομική κατάσταση της Εταιρείας μας που 30 χρόνια τώρα έχει κερδοφόρους ισολογισμούς. Μια μοναδική οικονομική άνθηση εν καιρό κρίσης και μάλιστα με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό.”


insurancedaily.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα