Η HotelBrain διοργάνωσε την 25η Ευρωπαϊκή Απονομή των World Travel Awards στην Αθήνα

Στο ιστορικό κτήριο του Ζαππείου προσήλθαν οι σημαντικότερες προσωπικότητες του Τουρισμού απ' όλη την Ευρώπη για να παραστούν στην Ευρωπαϊκή Τελετή της 25ης επετειακής διοργάνωσης των World Travel Awards 2018. O θεσμός των επονομαζόμενων και ως «Όσκαρ του Τουρισμού» ταξίδεψε στην Αθήνα, καθώς τη διοργάνωση της τελετής για το 2018 ανέλαβε η HotelBrain.

Tα World Travel Awards εμπιστεύτηκαν στην HotelBrain τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Τελετής τους μετά από τις συνεχόμενες βραβεύσεις της εταιρείας ως Κορυφαίας στο Management Ξενοδοχείων Ευρώπης & Ελλάδας (2015, 2016, 2017, 2018).



Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς φαίνεται να ήταν η Ελλάδα καθώς μέσα από τις βραβεύσεις της επισφραγίστηκε το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους Κορυφαίους Τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Συγκεκριμένα στηνΑθήνα απονεμήθηκε το βραβείο «Europe’s Leading City BreakDestination 2018», στον ΕΟΤ το βραβείο «Europe's Leading NationalTourism Strategy & Campaign» και στο Athens Convention Bureau του Δήμου Αθηναίων το βραβείο «Europe's Leading City Tourist Board 2018». Το παρών έδωσαν η Υπουργός Τουρισμού, Ε. Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Κ. Τσέγας και ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γ. Καμίνης, που παρέλαβαν τα αντίστοιχα βραβεία από τον CEO της HotelBrain, Κωνσταντίνο Ζήκο. 

Ως «Europe’s Leading Beach Destination» βραβεύτηκε η Πελοπόννησος, ως «Greece's Leading Island Destination» τα νησιά του Σαρωνικού και ως «Europe's Leading Tourist Attraction 2018» η Ακρόπολη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι: Αντιπεριφερειάρχης Πελ/σου, Ν. Νικολάκου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, Ε. Δημοπούλου, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, Χ. Καρίμαλης, ο Δήμαρχος Τήνου, Γ. Σιώτος, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γ. Ρέτσος, και ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, Α. Βασιλικός. 



Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, δήλωσε: «Αυτή η διοργάνωση αποτελεί μια μεγάλη αναγνώριση και επιβράβευσηγια όλους του Ελληνικούς φορείς και τους επαγγελματίες στον τομέα του Τουρισμού, που όλοι μαζί δουλεύουμε σκληρά για να αναδείξουμε την Ελλάδα ως τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Ευρώπης».

Ο Ιδρυτής των World Travel Awards, Graham Cooke, δήλωσε: «Ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε με την HotelBrain για τη διοργάνωση των WTA στην Αθήνα, η οποία τέθηκε υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη φιλοξενία σ’ αυτή την υπέροχη πόλη».

Οι παρουσιαστές της τελετής ήταν οι δημοσιογράφοι Μαρία Νικόλτσιου και Δημήτρης Πανόπουλος. Τη βραδιά πλαισίωσαν οι Duo Violins, η Ρένα Μόρφη και οι Phantom Utopia.
Φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση

Υπό την Αιγίδα

Υποστηρικτές


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα