Έλληνας ο Logistics Professional 2018

Ο Διευθυντής Logistics της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, Χρήστος Καραϊσαρίδης, βραβεύτηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (European Logistics Association – ELA) ως Professional (Logistics Manager) of the year Europe για το 2018. 

Ο κύριος Χρήστος Καραϊσαρίδης εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ετήσιο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association) ανάμεσα σε 34 χώρες μέλη του Οργανισμού, για τον Professional of the year 2018. Είχε ήδη προηγηθεί η βράβευσή του από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (HILME) στα πλαίσια του ετήσιο θεσμού βράβευσης για την αριστεία στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος», ως Manager of the Year Ελλάδας 2018, γεγονός που του έδωσε το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στην Ευρώπη. 

Ο κύριος Καραϊσαρίδης έπειτα από συνεντεύξεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistcs και αξιολόγησης της παρουσίασης και του βιογραφικού του, έλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε υποψήφιους από 34 χώρες, κερδίζοντας τον τίτλο του Professional of the year Europe 2018. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες στις 07/06/2018 στις εγκαταστάσεις της Deloitte, με την συμμετοχή πολύ μεγάλων πολυεθνικών εταιριών όπως η Bosch, η Pfizer, η Skoda και η Carrefour και υψηλόβαθμων στελεχών των Logistics. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 4 τελευταία χρόνια, o τίτλος του Professional of the Year Europe έχει κατακτηθεί 3 φορές από τους Έλληνες υποψήφιους και την υποστήριξη του HILME, αναδεικνύοντας την αξία των Ελλήνων Logisticians σε ένα άκρως ανταγωνιστικό Ευρωπαϊκό περιβάλλον.

businessnews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα