Hampton by Hilton: Το νέο πρότζεκτ έρχεται να αλλάξει την ξενοδοχειακή εμπειρία!

Η Hampton by Hilton, κορυφαία ξενοδοχειακή επωνυμία εισάγει μια νέα ευέλικτη ιδέα για το design αξιοποιώντας τις πιο πρόσφατες αρχιτεκτονικές τάσεις για να εδραιώσει το κληροδότημά της στην καινοτομία.

Η Hampton by Hilton, η κορυφαία επωνυμία της Hilton, ανακοίνωσε ένα νέο εγχείρημα το Hampton Inn & Suites by Hilton για τις Η.Π.Α. Το νέο αυτό εγχείρημα διαθέτει σύγχρονο εξωτερικό design, αναζωογονημένη διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων, και αναβαθμισμένο design για τα δωμάτια, ενώ προσφέρει ένα πιο ευέλικτο μοντέλο κτιρίου που συμβαδίζει με τις συνεχώς νέες αναδυόμενες προτιμήσεις των επισκεπτών, την βελτιωμένη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα του design.

Το νέο αυτό πρότζεκτ βασίζεται στο υπάρχον μοντέλο της Hampton, εδραιώνοντας το εμπορικό αυτό σήμα και εξασφαλίζοντας μια συνεχή επιτυχία και ηγεσία στην ξενοδοχειακή αγορά. Επιπλέον, το νέο αυτό εγχείρημα, θα συμβαδίζει απόλυτα με την ήδη υπάρχουσα στρατηγική της Hampton, ενώ θα την αναβαθμίσει ριζικά.

“Το εγχείρημα αυτό είναι μια φυσική εξέλιξη του εδραιωμένου μας μοντέλου που έχει κάνει την Hampton ηγέτη της αγοράς της φιλοξενίας, και βρίσκεται σε άμεση σχέση με το κοινό και τους επισκέπτες”, δήλωσε ο Shruti Gandhi Buckley, παγκόσμιος επικεφαλής της Hampton by Hilton. “Το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα καταδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία και αξία τόσο στους ιδιοκτήτες μέσα από έναν ευσυνείδητο σχεδιασμό και design, όσο και να βελτιώσουμε εκ βάθρων την εμπειρία του επισκέπτη και να ανταποκριθούμε στις νέες και εξελισσόμενες ανάγκες τους”.

Το νέο εξωτερικό design ενσωματώνει σύγχρονα αρχιτεκτονικά στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα τον σχεδιασμό της επίπεδης οροφής από το προηγούμενο μοντέλο για να δημιουργήσει μια γέφυρα ανάμεσά τους. Η εξωτερική πρόσοψη διαθέτει βελτιωμένο φωτισμό, χαρακτηριστικό δάπεδο και χρώμα, σήματα κατατεθέντα, καθώς και τεράστια παράθυρα που ανανεώνουν την εξωτερική εμφάνιση του χώρου αλλά και αυξάνουν την φωτεινότητα εσωτερικά. Στην προσπάθεια απόδοσης μιας φρέσκιας εικόνας των κοινόχρηστων χώρων, οι διαφορές περιλαμβάνουν έναν επαναπροσδιορισμένο χώρο υποδοχής με μοντέρνα διακόσμηση και μερικές πινελιές έντονου χρώματος. Οι κοινόχρηστοι χώροι δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα και την άνεση και την κοινωνικοποίηση των επισκεπτών.

Τα δωμάτια έχουν επανασχεδιαστεί, ώστε να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο ζουν, σε ένα περιβάλλον αντίστοιχο με το δικό τους, ενώ μπορούν, να ξεκουράζονται να εργάζονται και να χαλαρώνουν με τα ζεστά χρώματα, ενώ η εξοικονόμηση χώρου με τις κρυφές μονάδες αποθήκευσης, προσφέρουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Αντίστοιχα και στο μπάνιο ο φωτισμός έχει βελτιωθεί, και έχει διακοσμηθεί με μοναδικά λευκά είδη.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η επωνυμία αναμένεται να κυκλοφορήσει έναν οδηγό ανακαίνισης για τα ήδη υπάρχοντα ξενοδοχεία, τόσο για τους χώρους υποδοχής όσο και για τους εξωτερικούς χώρες, ενώ ο οδηγός για την αναδημιουργία των δωματίων έχει ήδη κυκλοφορήσει και τίθεται ήδη σε λειτουργία σταδιακά.


της Βασιλικής Πούλου
πηγή: hoteldesign.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα