Ένα βραβείο για την ελληνική Στέβια!

Ένας συνεταιρισμός με βάση την κοιλάδα του Σπερχειού στην Φθιώτιδα, ο Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς - ο πρώτος και μοναδικός παραγωγός στέβιας σε όλη την Ευρώπη, βραβεύθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό ITQI- για τα προϊόντα του με την επωνυμία «La Mia Stevia».

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης και ποιότητας από ολόκληρο τον κόσμο. Οι κριτές, επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, ενώ στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος χιλιάδες προϊόντα από όλη τη γη.

Η διάκριση στο διαγωνισμό αποτελεί τεράστια επιτυχία για το Συνεταιρισμό, καθώς θα μπορούσε να αντιστοιχηθεί ακόμη και σε Michelin ενός εστιατορίου.

Φέτος, τιμώμενη χώρα η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπήθηκε και από το Συνεταιρισμό Στέβιας. Η λαμπερή τελετή βράβευσης, έλαβε χώρα σε κεντρικό κτίριο των Βρυξελλών, στο οποίο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Stevia Hellas Coop, παραγωγοί και στελέχη. Ο Συνεταιρισμός, έλαβε βραβείο «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών CRYSTAL” και 2 αστέρια για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων του.

Τα προϊόντα που τιμήθηκαν είναι το La Mia Stevia σε κρυσταλλική μορφή, αλλά και τα μοναδικά Βιολογικά Ελληνικά Βιολογικά φύλλα στέβιας.

Χωρίς θερμίδες, φυσικό προϊόν, το μόνο με με Ελληνική προέλευση και κατάλληλο ακόμη και για διαβητικούς!

Ο Συνεταιρισμός Στέβιας, ο οποίος εδρεύει στη Λαμία , είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στέβιας στην Ευρώπη, με εκτάσεις πάνω από 600 στρ στην εύφορη κοιλάδα του Σπερχειού.

Είναι πρότυπος Συνεταιρισμός παραγωγής κι εμπορίας προϊόντων με στέβια, ενώ Αποτελείται από 50 εξειδικευμένους παραγωγούς και τις οικογένειες τους, αλλά και μια διοικητική ομάδα, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δικτύου του προϊόντος.

Τα προϊόντα του Ελληνικού Αγροτικού Συνεταιρισμού, έχουν ήδη ξεχωρίσει στην αγορά κι έχουν γίνει αγαπημένα χιλιάδων καταναλωτών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα προϊόντα La Mia Stevia βρίσκονται στις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market στην Ελλάδα, αλλά και σε φαρμακεία και καταστήματα. Μάλιστα, η στέβια του Συνεταιρισμού, χρησιμοποιείται από μεγάλες βιομηχανίες, όπως GreenCola, Vivartia, Oscar, Viap Mentel, Teekanne κ.α.


newmoney.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα