Abaton Island Resort & Spa: Ο επίγειος Παράδεισος της Κρήτης

Το ξενοδοχείο Abaton Resort & Spa δίνει μια μοναδική γεύση πολυτέλειας και ομορφιάς στο νησί της Κρήτης, ενώ πρόκειται για ένα καινούριο δημιούργημα, μόλις λίγων μηνών.

Το Abaton αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά “αξιοθέατα” του νησιού, ενώ το 5 αστέρων ξενοδοχείο αποτελεί -ταυτόχρονα- και μια ναυαρχίδα μοναδικού design, σε συνδυασμό με εξίσου μοναδικές υπηρεσίες, που ερεθίζουν όλες τις αίσθησης του επισκέπτη.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου δεν μπορεί παρά να προσφέρει μοναδική θέα της παραλίας και της ανοικτής θάλασσας, μια θέα ορατή από κάθε γωνιά των εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην περιοχή Χερσόνησος, σε μια βραχώδη ακτογραμμή, μόλις 19χλμ μακριά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην περιοχή απολαμβάνοντας την γραφικότητα και την ομορφιά του Κρητικού πολιτισμού.


Με την είσοδο του επισκέπτη, το βλέμμα χάνεται στο εξαιρετικό design που χαρακτηρίζεται κυρίως από μάρμαρο, που προσδίδει στον χώρο τη φρεσκάδα που κάθε καλοκαιρινή, και όχι μόνο, ανάμνηση οφείλει να έχει. Από την στιγμή, λοιπόν, που θα βρεθεί κανείς στην υποδοχή, θα ταξιδέψει σε έναν άλλον κόσμο, σε έναν κόσμο πολυτέλειας, όπου κάθε χώρος, κάθε υπηρεσία και κάθε μέλος του προσωπικού θα τον κάνει νιώσει πραγματική γαλήνη και ηρεμία.


Όλοι οι χώροι έχουν διακοσμηθεί με την εξαιρετική αισθητική του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Καλουτσάκη. Το Abaton προσφέρει 14 διαφορετικού τύπου δωμάτια, ιδανικά για κάθε διαφορετική ανάγκη κάθε επισκέπτη, αφού ποικίλουν σε μέγεθος, ενώ όλα χαρακτηρίζονται από την ίδια ομορφιά και λειτουργικότητα. Για την ακρίβεια, προσφέρονται 152 δωμάτια 14 ειδών, ενώ χαρακτηρίζονται από ένα μινιμαλιστικό πνεύμα, που συνδυάζεται με το αντίστοιχο των υπόλοιπων, κοινόχρηστων χώρων.


Τα πάντα γύρω στο χώρο ακολουθούν τους γήινους τόνους, τα χρώματα, τα έπιπλα και το κομψό design, δημιουργώντας πλήρη ηρεμία, τόσο στο βλέμμα όσο και στα συναισθήματα. Πολλά από τα δωμάτια, έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική πισίνα, ή σε κοινόχρηστη, γεγονός που σημαίνει ατελείωτη χαλάρωση κάτω από τις ζεστές ηλιαχτίδες. Άλλα δωμάτια, από την άλλη, διαθέτουν τζακούζι αντί για ιδιωτική πισίνα, ιδανικά για όλους εκείνους, που ζητούν από τη διαμονή τους ουσιαστική χαλάρωση.


Πέραν των μοναδικών δωματίων, το Abaton προσφέρει και πληθώρα εστιατορίων στις εγκαταστάσεις του, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, είτε με την αυθεντική Κρητική κουζίνα, είτε με σύγχρονες πινελιές σε ήδη κλασικές αξιαγάπητες κουζίνες. Και η απόλαυση δεν σταματάει στην γαστρονομική εμπειρία του επισκέπτη. Ο επισκέπτης, ύστερα από ένα πλήρες γεύμα, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει πληθώρα υπηρεσιών ευεξίας και spa στον χώρο του ξενοδοχείου, ιδανικές για αναζωογόνηση και εσωτερική γαλήνη.

hoteldesign.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα