Η Tru by Hilton ανοίγει πέντε νέα ξενοδοχεία

Το brand Tru by Hilton της Hilton, ανοίγει πέντε νέα ξενοδοχεία, τρία από τα οποία ανοίγουν σε πανεπιστημιακές περιοχές (Auburn, Alabama – Auburn University, Tallahassee, Florida – Florida State University, Madison, Wisconsin -University of Wisconsin-Madison).

Το brand Tru by Hilton είναι ένα νέο brand ξενοδοχείων μεσαίας κατηγορίας, που απευθύνεται στους νεότερους ηλικιακά ταξιδιώτες και περιστρέφεται γύρω από τη φιλοσοφία των millennials. Το 13ο brand της εταιρείας, δημιουργήθηκε για τους ταξιδιώτες, που δίνουν έμφαση στην εξατομίκευση και θέλουν ένα περιβάλλον που να ευνοεί τη δημιουργία εμπειριών και αναμνήσεων. Το όνομα του brand απλό αλλά περιεκτικό, ταυτίζεται με την ειλικρίνεια, τη φιλία και την απλότητα. Ζωηρά χρώματα, παιχνιδιάρικο design και κυκλικά σχήματα, συνθέτουν το image του brand.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε ακίνητα σε πόλεις κολλεγίων, όπου υπάρχει ανάγκη για μια άνετη διαμονή σε προσιτή τιμή», δήλωσε η Alexandra Jaritz, παγκόσμια επικεφαλής της Tru by Hilton. «Όταν οι οικογένειες επισκέπτονται τα παιδιά τους στο κολέγιο, θέλουν ένα φιλόξενο μέρος, για να μείνουν κοντά στην πανεπιστημιούπολη και την περιοχή του κέντρου. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας σε περισσότερες πόλεις κολλεγίων σε όλη τη χώρα. «

Οι τρεις νέες ιδιότητες αντιπροσωπεύουν τα πρώτα ξενοδοχεία Tru από Hilton σε Wisconsin, Alabama και Florida:

Το Tru by Hilton Madison West διαθέτει 106 δωμάτια και απέχει μόλις 15 λεπτά από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin – Madison.

Το Tru by Hilton Auburn διαθέτει 98 δωμάτια και βρίσκεται στο I-85, σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το πανεπιστήμιο Auburn.

Το Tru by Hilton Tallahassee Central διαθέτει 90 δωμάτια και είναι κάτι παραπάνω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Βρίσκεται στα νοτιο-δυτικά της πόλης στο Tallahassee.


Η Tru by Hilton επίσης πρόσφατα γιόρτασε το άνοιγμα του Tru by Hilton Salt Lake City Airport και του Tru By Hilton Williamsville Buffalo Airport.

Τα καταλύματα Tru από το Hilton διαθέτουν τις ανέσεις και τις εμπειρίες που έχουν μεγάλη σημασία για τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των άνετων κλινών, μικρότερα, πιο αποτελεσματικά σχεδιασμένα δωμάτια, μεγάλα μπάνια με προϊόντα μπάνιου υψηλής ποιότητας, κορυφαία ψυχαγωγία στο δωμάτιο και αισθητική.


Το lobby του κάθε ξενοδοχείου βρίσκεται στον 1ο όροφο, είναι ευρύχωρο και χωρίζεται σε 4 ζώνες: χαλάρωση, εργασία, φαγητό και παιχνίδι (θα υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια και μία μεγάλη οθόνη τηλεόρασης).


Τα ξενοδοχεία αυτά προσφέρουν νέες τεχνολογικές δυνατότητες, όπως mobile check-in, ψηφιακό κλειδί, δωρεάν Wi-Fi, απομακρυσμένη εκτύπωση, «τοίχο» κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κλπ.





hotelmag.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα