Η Ελλάδα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση CEBIT

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή φορά στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών CEBIT 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Hannover Exhibition Grounds στο Ανόβερο της Γερμανίας, από τις 11 έως τις 15 Ιουνίου 2018.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του Corallia ως συντονιστή του mi-Cluster, si-Cluster, gi-Cluster και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, διοργανώνουν την ελληνική συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Για τις ανάγκες του εθνικού περιπτέρου έχει εξασφαλιστεί προνομιακός χώρος σε κεντρικό σημείο του εκθεσιακού κέντρου.

Οι διοργανωτές έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε η CEBIT να αποτελέσει ξανά την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press- and media activities, καθώς και για συζητήσεις σχετικά με επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Για τον λόγο αυτό, η φετινή διοργάνωση διεξάγεται καλοκαίρι με στόχο να πραγματοποιηθούν και πολλές παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις.

Ο συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, οι παρουσιάσεις και τα workshops, που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν ένα σημαντικό γεγονός για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους παίκτες του κλάδου. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους εκθέτες, μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα ξεκινήσει από την 1η Μαΐου, να προγραμματίσουν στοχευμένες Β2Β συναντήσεις.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα