Pull and Bear το πολυώροφο κτίριο της Fokas στην Τσιμισκή

Στο πολυόροφο κτήριο που μέχρι πρότινος στέγαζε το Fokas Sports μετακομίζει η “Pull & Bear” τoυ ομίλου Inditex ( (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe)

To εν λόγω κτήριο που παρέμενε ξενοίκιαστο από την εποχή της πτώχευσης της εταιρίας Fokas, βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή 64 σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του εμπορικού δρόμου της Θεσσαλονίκης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Τrastor μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού από την Εθνική Leasing έναντι 8,45 εκατ. ευρώ. 

Εχει συνολική επιφάνεια 2.322,74 τ.μ., με δυο υπόγεια, ισόγειο και οκτώ ορόφους. Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της νεότερης αστικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1930 και έχει ανακατασκευασθεί το 2000, διατηρώντας και αποκαθιστώντας την αρχική του όψη.

Ο κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, δήλωσε: “Η ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών αποτελεί βασική παράμετρο των επενδυτικών επιλογών της Trastor. Στη κατεύθυνση αυτή η μίσθωση του ακινήτου μας επί της οδού Τσιμισκή από τον Όμιλο Inditex, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ένδυσης-υπόδησης παγκοσμίως, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις επενδυτικές επιλογές μας".


ered.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα